Breaking News

Στέφανος Κασσελάκης για Τάιλερ: «Ο γάμος μας θα είναι λιτός» - Η αποκάλυψη για τη γνωριμία τους (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega» ήταν καλεσμένος ο Στέφανος Κασσελάκης το πρωί της Δευτέρας (8/7).

Ο Στέφανος Κασσελάκης, που παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, σχολίασε τα πολιτικά δρώμενα και αναφέρθηκε στις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά και την πρόσφατη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος...


Στο τέλος της συνέντευξης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για τον επικείμενο γάμο του με τον Τάιλερ Μακμπέθ, ενώ αναφέρθηκε και στη γνωριμία τους.

«Θα προσκαλέσουμε τους φιλοξενούμενους μας, από την Αμερική κυρίως, τις οικογένειές μας - οι οποίες ζουν, επίσης, στην Αμερική - για να έχουμε μία λιτή τελετή. Θα γίνει στο τέλος Αυγούστου και θα είναι ένα ευχάριστο και λιτό Σαββατοκύριακο για τους φίλους μας και τις οικογένειές μας, που μας έχουν στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Στη συνέχεια αποκάλυψε για τη γνωριμία του με τον Τάιλερ: «Η σχέση μας με τον Τάιλερ άρχισε μέσω πανδημίας. Γνωριστήκαμε λίγους μήνες πριν τα lockdown. Ήταν στην πρώτη γραμμή στις ΜΕΘ στο νοσοκομείο στο Μανχάταν. Οι φίλοι μου και πρώην συνάδελφοί μου είχαν πάει στα εξοχικά τους και εμείς πηγαίναμε κάθε μέρα στο νοσοκομείο για τη νυχτερινή του βάρδια. Τον συνόδευα γιατί ήταν μια δύσκολη περίοδος. Μάλιστα, όταν χτυπούσαν τις κατσαρόλες στις 7 το βράδυ, περπατούσαμε στη γειτονιά πριν πάει στο νοσοκομείο και προσωπικά, δάκρυζα, συγκινούμουν, εκείνος τίποτα. Έλεγε πως αυτός ήταν ο ρόλος του, το λειτούργημά του».

Το σχετικό απόσπασμα από το 17:50...