Breaking News

Sinead O’Connor: Ανακοινώθηκε η επίσημη αιτία θανάτου της έναν χρόνο μετά την απώλειά της (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έναν χρόνο μετά την απώλειά της, γνωστοποιήθηκε η αιτία θανάτου της Sinead O'Connor, η οποία είχε σημειώσει παγκόσμια επιτυχία με το «Nothing Compares 2 U».

Η διάσημη Ιρλανδή τραγουδίστρια, Sinead O'Connor, έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου 2023, σε ηλικία 56 ετών.

Το 1990 έκανε παγκόσμια επιτυχία με το «Nothing Compares 2 U», από το δεύτερο άλμπουμ της «I Do Not Want What I Haven' t Got»...


Έναν χρόνο μετά τον θάνατό της, αποκαλύφθηκε η επίσημη αιτία θανάτου της. Σύμφωνα με το People, η εφημερίδα Irish Independent - επικαλούμενη το πιστοποιητικό θανάτου της βραβευμένης με Grammy τραγουδίστριας - ανέφερε ότι πέθανε από χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ) και άσθμα.

Συγκεκριμένα, το πιστοποιητικό ανέφερε ότι ο θάνατος της ήταν «αποτέλεσμα επιδείνωσης της χρόνιας αποφρακτικής πνευμονοπάθειας και του βρογχικού άσθματος, σε συνδυασμό με χαμηλού βαθμού λοίμωξη του κατώτερου αναπνευστικού συστήματος».

Σύμφωνα με την Irish Independent, πριν λίγες ημέρες, την περασμένη Τετάρτη 24 Ιουλίου, ο θάνατος της τραγουδίστριας καταγράφηκε επίσημα από τον πρώην σύζυγό της John Reynolds στο Lambeth του Λονδίνου. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο ανώτερος ιατροδικαστής του Inner South London, Julian Morris, πιστοποίησε τον θάνατό της μετά από νεκροψία-νεκροτομή.

Η Sinead O'Connor απέκτησε τέσσερα παιδιά, ενώ παντρεύτηκε και χώρισε τέσσερις φορές. Ο γιος της, Shane, αυτοκτόνησε τον Ιανουάριο του 2022 σε ηλικία 17 ετών.

Η σκηνοθέτις του ντοκιμαντέρ «Nothing Compares» (2022) ανακοίνωσε ότι θα είναι διαθέσιμο για δωρεάν ροή τις επόμενες ημέρες στο La Cinéma Club.

«Πολλοί άνθρωποι έχουν επικοινωνήσει από όλο τον κόσμο, ρωτώντας πώς μπορούν να το δουν, μετά την κυκλοφορία του το 2022. Αυτό περιλαμβάνει πολλούς που δεν έχουν πρόσβαση σε πλατφόρμες ροής ή ζουν σε περιοχές όπου η ταινία δεν είναι διαθέσιμη. Τώρα, όλοι μπορούν να το παρακολουθήσουν και να τιμήσουν το εξαιρετικό ταλέντο της Sinead και την ακλόνητη δέσμευσή της να υπερασπιστεί τους καταπιεσμένους», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram η κινηματογραφίστρια Kathryn Ferguson.