Breaking News

«Έφυγε» η Shannen Doherty (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Θλίψη προκαλεί η είδηση του θανάτου της Shannen Doherty. Η  τηλεοπτική Brenda Walsh της σειράς «Beverly Hills 90210» έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών, μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Τη θλιβερή είδηση επιβεβαίωσε την Κυριακή (14/7) στο People η δημοσιογράφος Leslie Sloane, η οποία ήταν για πολλά χρόνια υπεύθυνη των δημοσίων σχέσεων της ηθοποιού.

«Με βαριά καρδιά επιβεβαιώνω τον θάνατο της ηθοποιού Shannen Doherty. Το Σάββατο 13 Ιουλίου, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο μετά από πολλά χρόνια μάχης με την ασθένεια. Η αφοσιωμένη κόρη, η αδερφή, η θεία και η φίλη ήταν περιτριγυρισμένη από τους αγαπημένους της καθώς και από τον σκύλο της, τον Bowie. Η οικογένεια ζητά την ιδιωτικότητά τους αυτή τη στιγμή, ώστε να μπορούν να θρηνήσουν με ειρήνη», ανέφερε η Leslie Sloane...


Το 2015, η Shannen Doherty είχε αποκαλύψει ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού, ο οποίος παρουσίασε ύφεση το 2017, αλλά επέστρεψε το 2019 στο στάδιο 4. Τον περασμένο χρόνο γνωστοποίησε ότι ο καρκίνος είχε εξαπλωθεί στα οστά της.

Η Doherty παντρεύτηκε για μικρό χρονικό διάστημα τον Ashley Hamilton. Επίσης υπήρξε σύζυγος του Rick Salomon και ήταν για μικρή περίοδο αρραβωνιασμένη με τον Judd Nelson. Στις 15 Οκτωβρίου του 2011, παντρεύτηκε τον φωτογράφο Kurt Iswarienko, ωστόσο έκανε αίτηση διαζυγίου τον Απρίλιο του 2023 όταν έμαθε ότι είχε εξωσυζυγική σχέση.

Υπενθυμίζεται ότι τον Μάρτιο του 2019 είχε φύγει από τη ζωή ο Luke Perry - ο οποίος υποδύθηκε τον Dylan McKay στη σειρά «Beverly Hills 90210» - μετά από βαρύ εγκεφαλικό που υπέστη.