Breaking News

Έρχεται το sequel της ταινίας «The Devil Wears Prada»; (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το sequel της ταινίας "The Devil Wears Prada" (
Ο διάβολος φοράει Πράντα) φέρεται να αναπτύσσεται στη Disney, σύμφωνα με δημοσίευμα του People.

Όπως σημειώνει το People, η Miranda Priestly - την οποία υποδύθηκε στην πρώτη ταινία η Meryl Streep - μπορεί να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες.

Το Puck News αναφέρει ότι η Aline Brosh McKenna - σεναριογράφος του "The Devil Wears Prada" - φέρεται να εργάζεται για τη συνέχεια της εισπρακτικής επιτυχίας του 2006...


Η Wendy Finerman, παραγωγός της πρωτότυπης ταινίας, πρόκειται να αναπτύξει και να παράγει τη συνέχεια. Το Deadline αναφέρει ότι βρίσκεται σε συζητήσεις και ο αρχικός σκηνοθέτης David Frankel.

Ενώ η Aline Brosh McKenna και η Wendy Finerman φέρονται να είναι σε επαφές για τη συνέχεια της ταινίας, δεν υπάρχουν ακόμα συμφωνίες σχετικά με το κάστινγκ.

Στην ταινία  του 2006, που ήταν υποψήφια για Όσκαρ, πρωταγωνιστούσαν οι Anne Hathaway, Meryl Streep, Emily Blunt, Stanley Tucci, Adrian Grenier και Simon Baker.

Η Fox 2000 Pictures, η οποία παρήγαγε την αρχική ταινία, ανήκει πλέον στη Disney μέσω της εξαγοράς της 20th Century Fox το 2019. 

Χθες (8/7), εκπρόσωπος της Disney δεν απάντησε στο αίτημα του People για περισσότερες πληροφορίες.

Η ταινία του 2006, που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Lauren Weisberger, ακολουθεί την πρόσφατα πτυχιούχο δημοσιογραφίας Andy Sachs (Anne Hathaway), η οποία προσλαμβάνεται ως βοηθός της Miranda Priestly (Meryl Streep), της αρχισυντάκτριας του φανταστικού περιοδικού Runway. Καθώς η Andy μπαίνει στον κόσμο των περιοδικών μόδας, τη βοηθούν η συνάδελφός της βοηθός Emily Charlton (Emily Blunt) και ο καλλιτεχνικός διευθυντής Nigel (Stanley Tucci)...


Μετά την κυκλοφορία της το 2006, η ταινία απέσπασε 326 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office και χάρισε στη Meryl Streep υποψηφιότητά για Όσκαρ (σ.σ. έχει συνολικά 21 υποψηφιότητες για Όσκαρ, κερδίζοντας τρία βραβεία).

Το Puck News αναφέρει ότι η πλοκή μπορεί να ακολουθήσει τη Miranda Priestly, η οποία εξακολουθεί να διευθύνει το Runway, καθώς διαχειρίζεται την κατάσταση των σύγχρονων εκδόσεων και την οικονομική δυσπραγία του περιοδικού. Εν τω μεταξύ, η Emily θα είναι στέλεχος σε έναν από τους ομίλους εμπορικών σημάτων του Runway, που διαφημίζεται στο περιοδικό.