Breaking News

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Η αλλαγή στην εμφάνισή του - «Όταν κοιτάχτηκα στον καθρέφτη αισθάνθηκα άβολα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Στούντιο 4» ήταν καλεσμένος τη Δευτέρα (1/7) ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, ο οποίος μίλησε για την αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή του με αφορμή την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί.

Η εμβληματική τραγωδία του Ευριπίδη, «Ηρακλής Μαινόμενος», θα περιοδεύσει στα ανοιχτά θέατρα όλης της χώρας.

Ένας σπουδαίος θίασος με τους Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, Γιώργο Γάλλο, Στεφανία Γουλιώτη, Ηρώ Μπέζου, Άννα Καλαϊτζίδου, Γιάννη Κλίνη, Αινεία Τσαμάτη, Νίκο Μήλια, Γκαλ Ρομπίσα, Μπάμπη Γαλιατσάτο, Θανάση Ραφτόπουλο, Αντώνη Αντωνόπουλο, καθώς και τον διαπρεπή μουσικό Φώτη Σιώτα σε εξέχοντα ρόλο επί σκηνής, μας βυθίζει στην υπαρξιακή αγωνία της εμβληματικής τραγωδίας του Ευριπίδη, υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Δημήτρη Καραντζά.

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης είπε για την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά του: «Το έκανα προχθές, γιατί την Παρασκευή (5/7) είναι η πρεμιέρα μας. Την πρώτη φορά που κοιτάχτηκα στον καθρέφτη αισθάνθηκα πολύ άβολα. Από την άλλη βοηθάει, καθώς τώρα είναι καλοκαίρι και έχει ζέστη. Εντάξει, μαλλιά είναι, έρχονται και φεύγουν. Κουρεύτηκα γιατί θέλαμε με τον σκηνοθέτη να έχουμε μια αντίθεση σε σχέση με ό,τι είχαμε κάνει πριν. Νομίζω ότι ταιριάζει και με την ιστορία που λέει ότι ένας άνθρωπος μπορεί να φτάσει στο μηδέν, πολύ γρήγορα και πόσο ανάγκη έχουμε τελικά έναν συνάνθρωπό μας...».


Μετά την πρεμιέρα της στην Αθήνα (Παρασκευή 5/7 και Σάββατο 6/7), η παράσταση θα ταξιδέψει σε περισσότερους από 40 σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα και θα επιστρέψει στο τέλος Αυγούστου στα ανοιχτά θέατρα της Αττικής.