Breaking News

Γενέθλια στο κινηματογραφικό πλατό για την Priyanka Chopra Jonas - Η ανάρτησή της και το τρυφερό μήνυμα του συζύγου της (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο κινηματογραφικό πλατό γιόρτασε τα γενέθλιά της η Priyanka Chopra Jonas, η οποία βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Αυστραλία, στα πλαίσια των γυρισμάτων για την επερχόμενη ταινία της «The Bluff».

Η Priyanka Chopra Jonas είχε κερδίσει τον διαγωνισμό ομορφιάς Μις Ινδία και στη συνέχεια τον τίτλο της Μις Κόσμος 2000. Κατόπιν μεταπήδησε στο χώρο του κινηματογράφου για να γίνει μια από τις πιο επιτυχημένες και δημοφιλείς ηθοποιούς του Bollywood.

Την περίοδο 2015-2018 πρωταγωνίστησε ως Alex Parrish στην αμερικανική σειρά «Quantico», που προβλήθηκε στο ABC.

Η Ινδή ηθοποιός παντρεύτηκε την 1η Δεκεμβρίου 2018 τον Αμερικανό ηθοποιό Nick Jonas. Τον Ιανουάριο του 2022, το ζευγάρι ανακοίνωσε τη γέννηση του πρώτου του παιδιού, μέσω παρένθετης μητέρας.

Χθες (18/7), γιόρτασε τα 42α γενέθλιά της. «Η γυναίκα που είσαι. Πόσο τυχερός είμαι. Χρόνια πολλά αγάπη μου», έγραψε στο Instagram o Nick Jonas...


Την Παρασκευή (19/7), έκανε ανάρτηση και η Priyanka Chopra Jonas, στην οποία δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες, όπως και ένα βίντεο από το πάρτι που της ετοίμασαν οι συνεργάτες της στην ταινία «The Bluff».

«Ήταν εργάσιμα γενέθλια φέτος. Είχα τόσα πολλά από αυτά όλα αυτά τα χρόνια και συνειδητοποίησα ότι είναι ένας από τους αγαπημένους μου τρόπους για να γιορτάσω τα γενέθλιά μου. Να κάνω αυτό που αγαπώ, σε ένα κινηματογραφικό πλατό. Ευχαριστώ τον απίστευτο σύζυγό μου που έκανε αισθητή την παρουσία του με τόσο ιδιαίτερους τρόπους, παρόλο που δεν ήταν εδώ @nickjonas», έγραψε στη λεζάντα.

Μεταξύ άλλων, έστειλε την αγάπη της στη μητέρα της, αναφέρθηκε στην κορούλα της, ενώ ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της παραγωγής της ταινίας, όπως και τους θαυμαστές της για τα μηνύματα που της έστειλαν.

Στο τέλος σημείωσε: «Κοιμήθηκα σαν μωρό μετά από εκείνη την κουραστική μέρα. Το καλύτερο δώρο γενεθλίων».