Breaking News

Πολάκης για τη διαγραφή του και τα κλάματα της Λινού: «Στήσιμο με ψεύτικα δάκρυα» (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μέσα από μήνυμά του στα social media, το βράδυ της Πέμπτης, ο Παύλος Πολάκης σχολίασε τη διαγραφή του από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και τα δάκρυα της 
Αθηνάς Λινού.

Η επίθεση του Παύλου Πολάκη στη συνεργάτιδα του Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, προκάλεσε τη διαγραφή του από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου για την Ψυχιατρική Μεταρρύθμιση.

Η ανακοίνωση του κόμματος αναφέρει: «Μετά από εισήγηση του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη, ο Παύλος Πολάκης τίθεται εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από τον πρόεδρο της ΚΟ, Σωκράτη Φάμελλο».

Μετά την επίθεση του Παύλου Πολάκη, η Αθηνά Λινού είπε κλαίγοντας: «Θέλω να ζητήσω προσωπικά συγγνώμη από τη συνάδελφο που υπέστη αυτή τη μορφή βίας. Νομίζω ότι δεν μπορούμε να επιτρέπουμε τέτοια συμπεριφορά - δεν έχει σημασία από ποιον προέρχεται - σε καμία γυναίκα και κανέναν άνθρωπο...».


Το βράδυ της Πέμπτης (25/7), ο Παύλος Πολάκης έκανε ανάρτηση στα social media. Συγκεκριμένα, έγραψε στο Facebook:

«Λοιπόν…

Πρώτον: Τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ δεν τον χαρίζω σε ΚΑΝΕΝΑΝ! Ούτε πρώην ούτε νυν! Δώσαμε ψυχή, κόπο και έργο και το '15-'19 και από το '19 μέχρι σήμερα και ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΧΩΡΩ! Ο λαός αποφασίζει ποιον διαγράφει από βουλευτή και τα μέλη του κόμματος από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ! ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ!

Δεύτερο: Όσο περνάει η ώρα τόσο φαίνεται το στήσιμο με τα ψεύτικα δάκρυα και τη "συγγνώμη" εκ μέρους μου από τη Λινού που έδωσε την πάσα και εκτός και εντός.. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ! Να κλαίει για αυτά που κάνει ο Μητσοτάκης και ο Άδωνις στη δημόσια υγεία και ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ "μπούλινγκ" σε μια μετακλητή του Άδωνι που κορόιδευε όση ώρα μιλούσα με ειρωνικά χαμόγελα, υποτιμητικές γκριμάτσες  και χειρονομίες απαξίας!!

Τρίτο: Αύριο στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας θα έχω μια καινούργια ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ που θα κάνει ΠΑΤΑΓΟ!!!

Παύλος Πολάκης
βουλευτής Χανίων 
μέλος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ 
ΟΜ Σφακίων».