Breaking News

Πένθος στον ΣΚΑΪ: Έφυγε από τη ζωή ο ηχολήπτης Σταύρος Ντελέκος (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών ο ηχολήπτης Σταύρος Ντελέκος, με την απώλειά του να βυθίζει  στο πένθος την οικογένεια του ΣΚΑΪ.

Ο Σταύρος Ντελέκος εργάστηκε για πάνω από 30 χρόνια στον ΣΚΑΪ 100.3. Μάλιστα ήταν από τους πρώτους εργαζόμενους  στον σταθμό.

Ο Άκης Παυλόπουλος και η Μάρω Καρούση αναφέρθηκαν στην απώλειά του το πρωί της Τετάρτης (3/7).

Ο Άκης Παυλόπουλος είπε, μεταξύ άλλων, στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής «Πρώτη Εικόνα»: «Για εμάς εδώ στον ΣΚΑΪ είναι μια πολύ δύσκολη μέρα, γιατί έφυγε από κοντά μας ένας καλός φίλος, ένας παλιός συνεργάτης, από τους πρωτεργάτες του ΣΚΑΙ... Ο ηχολήπτης, ο μαέστρος του ήχου, ο δάσκαλος του ήχου, ο Σταύρος Ντελέκος. 30 χρόνια ήταν στις κονσόλες του ΣΚΑΪ, μας έμαθε ραδιόφωνο, μας έμαθε τι σημαίνει ήχος, μας έμαθε πώς να στεκόμαστε πίσω από το μικρόφωνο... Ήταν πυλώνας του ΣΚΑΪ... Έφυγε στα 66 του χρόνια... Καλό του ταξίδι, βαθιά συλλυπητήρια στην οικογένειά του...».


Τη θλίψη του εξέφρασε και ο Άρης Πορτοσάλτε. «Έχουμε μία μεγάλη απώλεια στον ΣΚΑΪ, ειδικά στο ραδιόφωνο. Χάσαμε έναν φίλο μας, για μένα μια σχέση ζωής», είπε ο δημοσιογράφος στην εκπομπή «Σήμερα».