Breaking News

Ολυμπιακοί Αγώνες - Λ. Πετρούνιας: «Θα είναι πολλά πράγματα διαφορετικά στον τελικό - Νομίζω ότι θα φύγουμε με χαμόγελο» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Λευτέρης Πετρούνιας ξεκίνησε την προσπάθειά του στους Ολυμπιακούς Αγώνες και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό των κρίκων, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 4 Αυγούστου. Ο «άρχοντας των κρίκων» είπε, μεταξύ άλλων, στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Στην επίσημη προπόνηση είχα βγει να αγωνιστώ στις 12:45, αλλά σήμερα δεν τηρήθηκε το ίδιο ωράριο και την τελευταία στιγμή διαπίστωσα ότι έπρεπε να βγω μισή ώρα νωρίτερα. Επιπλέον είδα ότι είχα ένα σκίσιμο στο λουρί, που είναι πολύ επικίνδυνο.

Πήγαν στραβά διάφορα πράγματα, άρχισα να τρέχω από την αίθουσα προθέρμανσης, μπήκα λαχανιασμένος στον αγωνιστικό χώρο και δεν έκανα σωστό ζέσταμα. Είμαστε καλά όμως! Tο πρόγραμμα ήταν καλό. Εντόπισα δύο λάθη, αλλά δεδομένης της κατάστασης είμαι ευχαριστημένος...


Θα είναι πολλά πράγματα διαφορετικά την ερχόμενη εβδομάδα, επειδή μέχρι τώρα οι προπονήσεις μου εδώ γίνονταν στις 7-8 το πρωί, ενώ είμαι συνηθισμένος να προπονούμαι στις 3-4 το απόγευμα, που θα είναι και η ώρα του τελικού.

Συνεπώς θα είναι ευκολότερη και η προσαρμογή μου στο ωράριο των προπονήσεων για τον τελικό. Νομίζω ότι θα πάμε καλά και θα φύγουμε με χαμόγελο από το Παρίσι!».