Breaking News

Ολυμπιακοί Αγώνες: Διαπρέπουν τα «ελληνικά κουπιά», στον τελικό και οι Ζωή Φίτσιου - Μιλένα Κοντού (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μοναδικές στιγμές για την ελληνική κωπηλασία, που γράφει ιστορία στους 33ους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς έχει ήδη τρία πληρώματα στους τελικούς.

Το τρίτο πλήρωμα είναι η Ζωή Φίτσιου και η Μιλένα Κοντού, οι οποίες συμμετείχαν την Τετάρτη (31/7) στον ημιτελικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών, πήραν τη 2η θέση  με 6:57.90 και θα δώσουν ιστορικό «παρών» στον μεγάλο τελικό της Παρασκευής (2/8)...


Η ανακοίνωση της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας:

«Μοναδικές στιγμές, ιστορικές ώρες. Η ελληνική Κωπηλασία έχει ήδη τρία πληρώματα στους τελικούς της Ολυμπιακής ρεγκάτας του Παρισιού και γράφει ιστορία  στους 33ους Ολυμπιακούς αγώνες. 

Την αρχή έκαναν οι Χριστιάνα Μπούρμπου και Ευαγγελία Αναστασιάδου στη δίκωπο που πήραν την 3η θέση με χρόνο 7:18.28 και σφράγισαν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της Παρασκευής.

Την ίδια μέρα είναι το ιστορικό ραντεβού και για τους Αντώνη Παπακωνσταντίνου - Πέτρο Γκαϊδατζή, που στον ημιτελικό του διπλού ελαφρών βαρών τερμάτισαν 2οι με 6:23.36 και θα βρεθούν πανηγυρικά στον μεγάλο τελικό, που θα είναι και ο τελευταίος στο συγκεκριμένο αγώνισμα αφού τα ελαφρά βάρη σταματούν από το Ολυμπιακό πρόγραμμα.

Εξαιρετική παράσταση και για το δίδυμο της Ζωής Φίτσιου και της Μιλένας Κοντού στο διπλό ελαφρών βαρών των γυναικών. Οι δυο μαχήτριες πήραν τη 2η θέση κι αυτές με 6:57.90 και θα δώσουν ιστορικό παρών στον μεγάλο τελικό της Παρασκευής. Πολλά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα».