Breaking News

Ολυμπιακοί Αγώνες - Celine Dion: «Είναι τιμή μου που εμφανίστηκα στην τελετή έναρξης» (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ανάρτηση στα social media έκανε η Celine Dion, μετά την ερμηνεία της στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι. 

Η 56χρονη Καναδή σταρ έριξε την αυλαία των εκδηλώσεων στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, ερμηνεύοντας το «Hymne A L’Amour» της αείμνηστης Edith Piaf. Ήταν η πρώτη εμφάνισή της στη σκηνή, μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που αντιμετωπίζει.


Λίγη ώρα μετά την εμφάνισή της, η Celine Dion έκανε την πρώτη της ανάρτηση στα social media. Συγκεκριμένα έγραψε στο X (πρώην Twitter):

«Είναι τιμή μου που εμφανίστηκα απόψε στην τελετή έναρξης του Παρισιού 2024 και είμαι γεμάτη χαρά που επέστρεψα σε μια από τις πολύ αγαπημένες μου πόλεις! Πάνω από όλα, είμαι πολύ χαρούμενη που γιορτάζω με αυτούς τους καταπληκτικούς αθλητές, με όλες τις ιστορίες τους για θυσίες και αποφασιστικότητα, πόνο και επιμονή.

Όλοι σας ήσασταν τόσο συγκεντρωμένοι στο όνειρό σας και είτε γυρνάτε είτε όχι με ένα μετάλλιο στο σπίτι, ελπίζω ότι το να είστε εδώ σημαίνει ότι έγινε πραγματικότητα για εσάς! Πρέπει να είστε όλοι τόσο περήφανοι, ξέρουμε πόσο σκληρά έχετε εργαστεί για να είστε οι καλύτεροι από τους καλύτερους. Μείνετε συγκεντρωμένοι, συνεχίστε, η καρδιά μου είναι μαζί σας!».