Breaking News

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης αποχωρεί από το Breakfast@Star - «Ολοκληρώθηκε ένας κύκλος 5 ετών» (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Σταύρος Βαρθαλίτης ανακοίνωσε, μέσω των social media, ότι αποχωρεί από την τηλεοπτική παρέα της εκπομπής Breakfast@Star.


Ο Σταύρος Βαρθαλίτης, ο οποίος μοιραζόταν τις συνταγές του στην κουζίνα της εκπομπής, δε θα συνεχίσει τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Την είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος, μέσα από ανάρτηση που έκανε το μεσημέρι της Πέμπτης (18/7). Ο γνωστός σεφ και νικητής του MasterChef 2020 έγραψε στο Instagram:

«Δεν είμαι πολύ καλός στους αποχαιρετισμούς η αλήθεια να λέγεται! Ένας κύκλος σχεδόν 5 ετών ολοκληρώθηκε και έχω να θυμάμαι πολλές ωραίες και δυνατές στιγμές! Μέσα από το κανάλι του Star, που "ανδρώθηκα" στην τηλεοπτική μαγειρική και όχι μόνο, έχω να θυμάμαι πολλά ωραία πράγματα και μαθήματα που πήρα!

Θέλω να πω ένα ευχαριστώ από καρδιάς για την υπέροχη συνεργασία τόσων ετών! Του χρόνου όπως καταλάβατε δεν θα μαγειρεύουμε παρέα κάθε πρωί στο Breakfast@Star, παρόλα αυτά ξέρετε ότι θα τα λέμε σίγουρα από εδώ, δεν θα χαθούμε!

Το πιο σημαντικό από όλα όμως είναι ότι απέκτησα φίλους και ανθρώπους που ενώ δεν γνωριζόμασταν χρόνια καταλαβαινόμασταν με τα μάτια, ξέρουν εκείνοι!

Τέλος δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω εσάς, που ήσασταν η παρέα μου από το σπίτι και μαγειρεύαμε παρέα, για την κριτική σας, καλή ή κακή, πάντα με έκανε καλύτερο και ήταν ευπρόσδεκτη!!

Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού λοιπόν και εύχομαι να χαθεί η σκέψη σας μέσα στο μπλε της θάλασσας, σε ωραία ταβερνάκια και αμέτρητα παγωτά!».