Breaking News

Ντέμη Γεωργίου: Το μήνυμα της πρώην συντρόφου της μετά το τελευταίο «αντίο» - «Πόσο σκληρός ο αποχωρισμός τελεσίδικα;» (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Άλκηστις Αλεξανδράτου αναφέρθηκε στην πρώην σύντροφό της, Ντέμη Γεωργίου, με αφορμή την κηδεία της.

Η Ντέμη Γεωργίου έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 39 ετών, το πρωί της περασμένης Δευτέρας (22/7), μετά από μια οξεία βακτηριακή λοίμωξη. 

Χθες (25/7), φίλοι και συγγενείς την αποχαιρέτησαν στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Από την κηδεία απουσίαζε η Άλκηστις Αλεξανδράτου. Η πρώην σύντροφός της έγραψε στο Instagram από το Λονδίνο, όπου ζει και εργάζεται:

«Σκόρπιες σκέψεις

Για εσάς έφυγε τη Δευτέρα, για εμένα έφυγε 19/11/19

Πόσο σκληρό είναι να πρέπει να αφήσεις στην άκρη την απώλεια και να επιστρέψεις απότομα στην καθημερινότητα; Πόσο σκληρός ο αποχωρισμός τελεσίδικα;

Πόσο σκληρό είναι για τους ανθρώπους που αγαπάμε και μας λατρεύουν και δεν συμβιώνουν την απώλεια μας με τον ίδιο τρόπο να μας βλέπουν να υποφέρουμε; Πόσο σκληρό χαστούκι σου δίνει η πραγματικότητα; Πόσα θεωρούμε δεδομένα;

Πώς είναι να βλέπεις τον άνθρωπο που ήξερες καλύτερα στη ζωή σου να φεύγει; Σε πόσες μέρες θα την ξεχάσουν άραγε;

Μιλάει κανείς για το πώς είναι να χάνεις έναν άνθρωπο που αγαπάς και να μην μπορείς να παραστείς στην κηδεία του; Ή είναι καλύτερα να σκέφτεσαι ότι είναι διακοπές και είναι θυμωμένος μαζί σου;».