Breaking News

Έχασε τη ζωή της σε ηλικία 49 ετών η βραβευμένη σεφ Naomi Pomeroy (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έχασε τη ζωή της σε ηλικία 49 ετών η Naomi Pomeroy, η οποία συμμετείχε στο αμερικάνικο ριάλιτι μαγειρικής Top Chef Masters, ενώ το 2014 έλαβε το βραβείο James Beard για τον Καλύτερο Σεφ του Pacific Northwest (Βορειοδυτικός Ειρηνικός).

Σύμφωνα με το Deadline, η Naomi Pomeroy έχασε τη ζωή της το περασμένο Σάββατο (13/7), σε ατύχημα στον ποταμό Willamette, κοντά στο Corvallis, στο Όρεγκον των ΗΠΑ...


Η Naomi Pomeroy φέρεται να ήταν ένας από τους πολλούς ανθρώπους που επέπλεαν στον ποταμό, με σανίδες με κουπιά, οι οποίες συνδέονταν μεταξύ τους. Η ομάδα κόλλησε σε ένα εμπόδιο στο ποτάμι και - σύμφωνα με το Associated Press - η Pomeroy βρέθηκε κάτω από το νερό και παγιδεύτηκε, καθώς το λουρί της σανίδας της δεν την επέτρεψε να σηκωθεί, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Ο σύζυγός της, Kyle Linden Webster, όπως και ένα άλλο άτομο παγιδεύτηκαν επίσης, αλλά κατάφεραν να σωθούν.

Ο σερίφης της κομητείας Benton, Jef Van Arsdall, δήλωσε στον ιστότοπο Eater προχθές το βράδυ (15/7) ότι συνεχίζεται από τις ομάδες διάσωσης η προσπάθεια για την ανάκτηση της σορού. Επίσης, τόνισε ότι το σημείο του ποταμού είναι επικίνδυνο, με αποτέλεσμα να δυσχεραίνει την προσπάθεια των δυτών.

Η Naomi Pomeroy και η sous chef της, Mika Paredes, άνοιξαν το εστιατόριο Beast τον Σεπτέμβριο του 2007. Το εστιατόριο την έβαλε στον χάρτη, με αποτέλεσμα το 2009 να χαρακτηριστεί από το περιοδικό Food & Wine ως μία από τους 10 καλύτερους νέους σεφ στην Αμερική. Το Beast έκλεισε τελικά την εποχή της πανδημίας.

Το πιο πρόσφατο εγχείρημά της ήταν το Expatriate, ένα μπαρ που ξεκίνησε μαζί με τον σύζυγό της, Kyle Linden Webster. Το μπαρ είχε κλείσει προσωρινά προχθές (15/7), μετά τον θάνατό της.