Breaking News

Naomi Pomeroy: Ανασύρθηκε η σορός της σεφ λίγες ημέρες μετά το ατύχημά της σε ποτάμι (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ανασύρθηκε η σορός της Naomi Pomeroy, της βραβευμένης σεφ και πρώην σταρ του αμερικάνικου ριάλιτι μαγειρικής Top Chef Masters.


Το Deadline ανέφερε ότι η 49χρονη σεφ ήταν σε μία ομάδα ανθρώπων που επέπλεαν στον ποταμό, με σανίδες με κουπιά, οι οποίες συνδέονταν μεταξύ τους με εσωτερικούς σωλήνες. Η ομάδα κόλλησε σε ένα εμπόδιο στο ποτάμι. Η Pomeroy - που δεν φορούσε σωσίβιο εκείνη τη στιγμή - βρέθηκε κάτω από το νερό και δεν ανέβηκε ξανά. Ο σύζυγός της, Kyle Linden Webster, όπως και ένα άλλο άτομο παγιδεύτηκαν επίσης, αλλά κατάφεραν να σωθούν.

Σύμφωνα με το People, η σορός της ανασύρθηκε τελικά, λιγότερο από μία εβδομάδα μετά το θανατηφόρο ατύχημα.

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Benton ανακοίνωσε χθες (17/7) ότι άνθρωποι που έκαναν κανό στον ποταμό είδαν ένα πτώμα γύρω στις 10 π.μ. και κάλεσαν το 911. Στο σημείο έσπευσαν οι ομάδες έρευνας και διάσωσης και λίγο αργότερα εντόπισαν τη σορό της...


Η Naomi Pomeroy άφησε πίσω της τον σύζυγό της, Kyle Linden Webster και την 23χρονη κόρη τους August.

Ο σύζυγός της είχε δηλώσει την περασμένη Τρίτη (16/6) στους New York Times ότι ένα κλαδί στο νερό οδήγησε στο θανατηφόρο περιστατικό.

Η Naomi Pomeroy, που εμφανίστηκε στο Top Chef Masters το 2011, έλαβε το 2014 το βραβείο James Beard για τον Καλύτερο Σεφ του Pacific Northwest (Βορειοδυτικός Ειρηνικός).

Η Pomeroy έκανε την είσοδό της στον επαγγελματικό γαστρονομικό κόσμο το 1999 με το Ripe Catering, σε ηλικία 24 ετών.

Η Pomeroy και η sous chef της, Mika Paredes, άνοιξαν το εστιατόριο Beast τον Σεπτέμβριο του 2007. Το εστιατόριο την έβαλε στον χάρτη, με αποτέλεσμα το 2009 να χαρακτηριστεί από το περιοδικό Food & Wine ως μία από τους 10 καλύτερους νέους σεφ στην Αμερική. Το Beast έκλεισε τελικά την εποχή της πανδημίας και μετατράπηκε σε μια αγορά προπαραγγελιών γευμάτων που ονομάζεται Ripe Cooperative.

Το 2013, αυτή και ο σύζυγός της άνοιξαν το μπαρ Expatriate. Το 2016 δημοσίευσε το βιβλίο μαγειρικής "Taste & Technique", ενώ πρόσθεσε στις επιχειρήσεις της το εστιατόριο Cornet Custard, με λιχουδιές παγωμένης κρέμας.


Πληροφορίες από: People (και Deadline)