Breaking News

Μ. Δημητρακόπουλος: «Ψέμα ότι ο γνωστός τραγουδιστής δήλωνε 50.000 ευρώ τον χρόνο - Θα αποδείξει την αθωότητά του» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο Happy Day μίλησε το πρωί της Παρασκευής (5/7) ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο δικηγόρος του πασίγνωστου τραγουδιστή, του οποίου δ
εσμεύτηκε η περιουσία για φοροδιαφυγή 1,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Χθες (4/7), έγινε γνωστό πως η Αρχή Καταπολέμησης Εσόδων από Παράνομη Δραστηριότητα προχώρησε στη δέσμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του πασίγνωστου τραγουδιστή, γιατί ερευνάται για φοροδιαφυγή.

«Κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου. Ο έλεγχος που έγινε στον γνωστό τραγουδιστή γίνεται σε εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες αυτής της χώρας… Πριν γίνει η δέσμευση ή αφού γίνει, πριν διαπομπεύσουμε τον οποιονδήποτε πολίτη δημόσια, θα πρέπει να τον καλέσει η αρχή ξεπλύματος και να τον ρωτήσει, να του ζητήσει εξηγήσεις. Ένα μέτρο τόσο επαχθές, δεν πρέπει να παίρνεται με ευκολία. Επίσης, πώς διαρρέεται ένα όνομα τόσο εύκολα;», ανέφερε αρχικά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος...


Και συνέχισε: «Σας λέω κατηγορηματικά ότι η πληροφορία ότι δήλωνε 50.000 κάθε χρόνο δεν είναι ακριβής. Είναι μια διαρροή, η οποία έχει σκοπό τη διαπόμπευση του συγκεκριμένου καλλιτέχνη... Είναι από τους ελάχιστους καλλιτέχνες που έχει ελεγχθεί επανειλημμένως από τις φορολογικές αρχές και είναι συνεπέστατος στις υποχρεώσεις του».

«Είναι πολύ στεναχωρημένος διότι αιφνιδιάστηκε από τη δέσμευση των λογαριασμών, αλλά και για τη διαρροή του ονόματός του. Από την άλλη, είναι σίγουρος ότι θα αποδείξει την αθωότητά του, ότι δεν έχει διαπράξει φοροδιαφυγή ούτε για ένα ευρώ» πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.