Breaking News

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Όταν αφαίρεσα την ελιά μου έγινα έξαλλη γιατί δεν το πρόσεξε κανένας φίλος μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένησε στο «The 2Night Show» τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου.  Η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε για τη χαρακτηριστική ελιά που είχε στο πρόσωπό της:

«Αφαίρεσα τη χαρακτηριστική ελιά που είχα στο πρόσωπό μου, αλλά για δέκα χρόνια την έβαφα. Ένας φίλος μου, πλαστικός χειρουργός, μου είπε "Νομίζω ότι μεγαλώνει η ελιά, δεν έρχεσαι να τη βγάλουμε;". Την αφαίρεσα για λόγους όχι αισθητικούς, αλλά υγείας. Τελικά δεν ήταν τίποτα.

Μου έβαλε ένα διαφανές πραγματάκι, το οποίο δεν φαινόταν και δεν το πρόσεξε κανένας από τους φίλους μου ότι αφαίρεσα την ελιά μου...


Ήμουν σε ένα μπαρ στην παραλία με τη Ρένια Λουιζίδου, τον τωρινό άντρα της και φίλους μας. Αυτό έγινε το 1992. Είχα γίνει έξαλλη που δεν το πρόσεξε κανένας και ένας νεαρός κοιτούσε επίμονα. Με πλησίασε και μου είπε "Καλησπέρα, γιατί  έβγαλες την ελιά;". Εκείνη την ώρα αν μου έλεγε "φεύγουμε", θα έφευγα! Τον ρώτησα "Αυτοί όλοι δεν το πρόσεξαν και το πρόσεξες εσύ;". Και μου είπε "Εμένα δεν με ενδιαφέρει καθόλου, γιατί ενδιαφέρει εσένα;"».