Breaking News

Μελέτης Ηλίας: «Ειπώθηκε ότι είχα κλείσει μία δουλειά και σηκώθηκα κι έφυγα για να πάω σε μία άλλη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» του Action 24 ήταν καλεσμένος ο Μελέτης Ηλίας, ο οποίος παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης ύλης.

Πριν λίγο καιρό, η αρχική ανακοίνωση της ΕΡΤ ανέφερε ότι τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά «Αρχελάου 5» θα είχε ο Μελέτης Ηλίας. Η δημόσια τηλεόραση εξέδωσε στη συνέχεια νέα ανακοίνωση, γνωστοποιώντας ότι τη θέση του πήρε ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου.

Ο Μελέτης Ηλίας, ο οποίος θα πρωταγωνιστήσει στο prequel «Η Μάγισσα - Φλεγόμενη καρδιά», είπε αρχικά στην Αθηναΐδα Νέγκα:

«Το Μενίδι, όπου μεγάλωσα, μου έμαθε πολλά πράγματα. Μου έμαθε ότι ο λόγος μετράει. Και μάλιστα πρόσφατα - μιας και μου δίνεται τώρα αυτή η ευκαιρία -, ειπώθηκε σε κάποια δημοσιεύματα ότι εγώ είχα κλείσει μία δουλειά, είχα δώσει τα χέρια και σηκώθηκα κι έφυγα για να πάω σε μία άλλη...».


Ο γνωστός ηθοποιός πρόσθεσε: «Δε θα υπήρχε ποτέ μέσα μου αυτή η option, το να δώσω τον λόγο μου σε κάποιον και να σηκωθώ να φύγω, επειδή είναι καλύτερη δουλειά ή καλύτερα τα οικονομικά ή καλύτερος ο ρόλος. Κρατάω τον λόγο μου. Μου είχε φανεί πολύ περίεργο που κάποιος αποφάσισε να το γράψει χωρίς να ρωτήσει τον άμεσα ενδιαφερόμενο. Φυσικά και δεν ισχύει, γιατί αν έδινα τον λόγο μου, θα τον κρατούσα. Αυτό κάνω σε όλη μου τη ζωή και στα 20 χρόνια της επαγγελματικής μου ζωής».