Breaking News

Μαυρίκιος Μαυρικίου - Ιλάειρα Ζήση: Βίντεο από τη γέννηση της κόρης τους - «Δε θα ξεχάσουμε ποτέ την πρώτη σου ανάσα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα βίντεο μέσα από το μαιευτήριο, στο οποίο καταγράφεται η γέννηση της κόρης του.

Χθες, Κυριακή (7/7), ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση καλωσόρισαν στον κόσμο την κορούλα τους, η οποία θα πάρει τα ονόματα Ιωάννα - Μελωδία.

Το πρωί της Δευτέρας, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο δείχνει στιγμές από τον τοκετό. Επίσης, παρουσιάζει όσα προηγήθηκαν αλλά και όσα ακολούθησαν μετά τον ερχομό της κόρης τους.

«Μια μοναδική, γεμάτη δέος και λύτρωση στιγμή που όμοια της δεν υπάρχει. Ένα συνονθύλευμα συναισθημάτων πλημμυρισμένο από συγκίνηση. Καλωσόρισες στην αγκαλιά μας Ιωάννα - Μελωδία Μαυρικίου, σ' ευχαριστούμε που ήρθες να μας ολοκληρώσεις και να μας δείξεις το πραγματικό νόημα της ζωής και πόσο μικρά και ασήμαντα είναι όλα μπροστά στο θαύμα σου. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την πρώτη σου ανάσα, το πρώτο σου κλάμα, τη μυρωδιά σου και την πρώτη σώμα με σώμα επαφή», έγραψε στη λεζάντα.