Breaking News

Matt Damon - Ben Affleck: Το θρίλερ «RIP» οδεύει προς το Netflix; (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η ταινία 
«RIP», η τελευταία συνεργασία του Matt Damon και του Ben Affleck, οδεύει προς το Netflix, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter.

Το The Hollywood Reporter επιβεβαίωσε ότι η υπηρεσία streaming έχει αποκτήσει τα δικαιώματα του «RIP», του θρίλερ που σκηνοθετεί ο Joe Carnahan. Πίσω από την ταινία βρίσκεται η Artists Equity, η εταιρεία παραγωγής των Damon και Affleck.

Ο Matt Damon και ο Ben Affleck θα συμπρωταγωνιστούν στην ταινία και θα είναι, επίσης, παραγωγοί. Οι λεπτομέρειες της πλοκής της ταινίας δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

Τον περασμένο μήνα το The Hollywood Reporter ανέφερε ότι το πακέτο της ταινίας αγοραζόταν, με στόχο ένα φθινοπωρινό γύρισμα.

Οι δύο σταρ, οι οποίοι κέρδισαν Όσκαρ για τη δουλειά τους στο σενάριο του «Good Will Hunting» (1997), συμπρωταγωνίστησαν πρόσφατα στην ταινία «Air» (2023) της Amazon, την οποία σκηνοθέτησε ο Affleck. 

Ο Matt Damon και ο Ben Affleck έχουν, επίσης, εμφανιστεί μαζί σε ταινίες όπως το «Dogma» (1999) και το «The Last Duel» (2021), ενώ πρωταγωνίστησαν σε μια διαφήμιση των Dunkin' Donuts που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια του φετινού Super Bowl.

Μεταξύ των έργων παραγωγής της εταιρίας Artists Equity είναι το επερχόμενο sequel του Affleck για την ταινία «The Accountant» (2016), όπως και η επικείμενη ταινία «Unstoppable» με τη Jennifer Lopez. Και οι δύο ταινίες «προσγειώθηκαν» στα Amazon MGM Studios.

Επίσης, η Artists Equity βρίσκεται πίσω από το δράμα «Small Things Like That», που πρόκειται να κυκλοφορήσει η Lionsgate.

Ο Matt Damon πρωταγωνιστεί δίπλα στον αδερφό του Affleck, τον Casey Affleck, στην ταινία «The Instigators» της Apple, σκηνοθετημένη από τον Doug Liman, η οποία επίσης προέρχεται από την Artists Equity και πρόκειται να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα. 

Μεταξύ των πρόσφατων ταινιών, στις οποίες πρωταγωνίστησε ο Ben Affleck, είναι το θρίλερ «Hypnotic» (2023) του Robert Rodriguez.

Ο Joe Carnahan, που σκηνοθετεί το «RIP», είχε σκηνοθετήσει μεταξύ άλλων τις ταινίες «Narc» (2002), «Smokin' Aces» (2006), «The Grey» (2011) και «Copshop» (2021).

Όπως σημειώνει το The Hollywood Reporter, το πρώτο ρεπορτάζ σχετικά με το ό,τι η ταινία «RIP» οδεύει προς το Netflix είχε γίνει από το Deadline.