Breaking News

Μ. Παγώνη: «Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ έχει δίκιο, δεν μπορεί ο διοικητής να περιφέρεται στο νοσοκομείο με τη Βάνα Μπάρμπα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, κατήγγειλε τη Βάνα Μπάρμπα ότι διέσπειρε τον κορονοϊό σε νοσοκομείο, με τη γνωστή ηθοποιό να απαντά μέσα από δηλώσεις της στο Star... Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, ανέφερε αργά το μεσημέρι της Πέμπτης (25/7) στην εκπομπή «Summer’s Cool»:

«Οποιοσδήποτε μπορεί να πηγαίνει σε ένα νοσοκομείο να κάνει τις εξετάσεις του. Μέχρι εκεί όλοι έχουν το δικαίωμα. Ωστόσο ο διοικητής του νοσοκομείου δεν είχε καμία δουλειά να περιφέρεται στους διαδρόμους με οποιονδήποτε, δεν έχει σημασία αν είναι η κυρία Μπάρμπα ή κάποιος άλλος. Ο διοικητής κάνει τη δουλειά του στο γραφείο του και  η κ. Μπάρμπα θα έπρεπε να κάνει τις εξετάσεις της.

Σχετικά με το ό,τι βγήκε θετικό το τεστ, σε όλους μας μπορεί να συμβεί να νοσήσουμε από κορονοϊό. Αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε υπεύθυνοι, όλοι από κάπου κολλάμε.

Το θέμα είναι ότι το περιστατικό πήρε διαστάσεις, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ έχει δίκιο, δεν μπορεί ο διοικητής του νοσοκομείου να περιφέρεται στους διαδρόμους με την κ. Μπάρμπα...


Δεν ήταν "ωραία" αυτή η εικόνα, σχολιάστηκε και λογικό είναι. Για να το καταγγείλει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ σημαίνει ότι το κατήγγειλε και ο κόσμος, δεν το έκανε από μόνος του. Τον ενημέρωσαν για το περιστατικό. Πρέπει να είμαστε όλοι μας προσεκτικοί».