Breaking News

Ματίνα Παγώνη: «Δεν μπορείς να κάνεις τον καμπόσο όταν ξέρεις ότι ο άλλος δεν μπορεί να μιλήσει» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Πρωινή Ζώνη» 
του Action 24 ήταν καλεσμένη την Παρασκευή (26/7) η Ματίνα Παγώνη, η οποία ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για τον Παύλο Πολάκη.

Η επίθεση του Παύλου Πολάκη στη συνεργάτιδα του Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, προκάλεσε τη διαγραφή του από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. Το περιστατικό σημειώθηκε στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου για την Ψυχιατρική Μεταρρύθμιση. Μετά την επίθεση του Πολάκη, η Αθηνά Λινού ξέσπασε σε κλάματα.


«Ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω πλέον τον Παύλο Πολάκη. Εγώ είχα συνεργαστεί μαζί του όταν ήταν στο Υπουργείο Υγείας. Έχει αυτές τις εξάρσεις, όλο αυτό το στιλ. Σε εκείνη τη δεδομένη στιγμή, σε μία εργαζόμενη που δεν μπορεί να μιλήσει, δεν μπορείς σε μία γυναίκα να της συμπεριφέρεσαι έτσι. Όσο και αν εκείνη τη στιγμή μπορεί να είσαι εξοργισμένος, για κάποιον λόγο, δεν μπορείς να συμπεριφέρεσαι έτσι. Δεν είναι σωστές συμπεριφορές αυτές. Όποιος μπαίνει στη Βουλή πρέπει να έχει και μια κόσμια συμπεριφορά. Δεν μπορείς να είσαι έτσι», είπε η Ματίνα Παγώνη.

«Η κυρία Λινού είναι ένας ευαίσθητος άνθρωπος, μια ευαίσθητη γυναίκα, που αντέδρασε εκείνη τη στιγμή βλέποντας αυτό το σκηνικό», συνέχισε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ...


Και πρόσθεσε: «Δεν μπορείς να κάνεις τον καμπόσο όταν ξέρεις ότι ο άλλος δεν μπορεί να μιλήσει. Είναι μία εργαζόμενη που εκείνη τη στιγμή δεν μπορεί να απαντήσει. Δεν είναι σωστό, δεν είναι συμπεριφορές αυτές».