Breaking News

Μαριάντα Πιερίδη: Η αποκάλυψη για τον χωρισμό της και η εξομολόγηση για τον νέο σύντροφό της

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για την προσωπική της ζωή μίλησε, μεταξύ άλλων, η Μαριάντα Πιερίδη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Reallife και την Πολυξένη Καραμίχα. 

Η Μαριάντα Πιερίδη, η οποία συμπαρουσιάζει στον ΣΚΑΪ την καλοκαιρινή εκπομπή «Summer’s Cool», ανέφερε στη Reallife:

«Με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα γνωριζόμαστε 20 χρόνια και νιώθω άνετα να τον πειράξω. Μου αρέσει που μπορούμε να αστειευτούμε. Για εμένα αυτό είναι πολύ σημαντικό. Νιώθω πολύ άνετα σε αυτή τη συνεργασία γιατί με υποδέχτηκαν με αγάπη».

Μετά τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Κατριβέση, έπειτα από 7 χρόνια γάμου, η Μαριάντα Πιερίδη βρήκε ξανά τον έpωτα στο πρόσωπο του επιχειρηματία Πάνου Ιωάννου.

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια αποκάλυψε για τον χωρισμό της: «Ο χωρισμός μου έγινε μέσα σε λίγα λεπτά και δεν είχα χρόνο να προετοιμαστώ, αλλά δεν θα το έκανα ούτως ή άλλως. Αισθάνομαι τον κόσμο σαν να είναι δικοί μου άνθρωποι. Ειδικά με τα social media όλοι πια αισθανόμαστε πως οι παρέες μας έχουν διευρυνθεί. Αν κάποιος δεν θέλει να είναι μαζί σου ή εσύ δεν θέλεις να είσαι μαζί του, είναι κρίμα να βασανίζεστε. Το βρίσκω τραγικό να βολεύομαι σε ένα δυστυχισμένο περιβάλλον. Θα γονατίσω, θα πέσω αλλά μετά the only way is up».

Για τη σχέση της με τον Πάνο Ιωάννου, η Μαριάντα Πιερίδη εξομοογήθηκε: «Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι τόσο καλός και καμιά φορά με ρωτάει "Γιατί δεν με εμπιστεύεσαι;". Του απαντώ πως μου είναι δύσκολο να αποδεχθώ ότι μπορεί να είναι τόσο καλός».