Breaking News

Μαριάννα Κιμούλη: «Δεν ξέρω πώς είναι να μην σε λένε Κιμούλη, το επίθετό μου έπαιξε ρόλο στο ό,τι έφυγα στην Αγγλία» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο «Στούντιο 4» ήταν καλεσμένη η Μαριάννα Κιμούλη, η οποία πρωταγωνιστεί στις «Ψυχοκόρες». Η νεαρή ηθοποιός και κόρη του Γιώργου Κιμούλη είπε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο:

«Εντάξει, δεν ξέρω πώς είναι να μην σε λένε Κιμούλη... Νομίζω ότι έπαιξε ρόλο αυτό στο ό,τι έφυγα στην Αγγλία για να σπουδάσω και δούλεψα εκεί και ήμουν για πέντε χρόνια εκεί. Ίσως είχα και άγνοια κινδύνου όταν επέστρεψα, επειδή είχα συνηθίσει από εκεί που ήμουν εγώ και αυτό αρκούσε.

Επιστρέφοντας όμως εδώ είναι η αλήθεια ότι ήμουν τυχερή. Δεν το έχω συναντήσει αυτό εδώ, ούτε και στη δραματική σχολή του Εθνικού θεάτρου. Δεν ξέρω αν αυτό έχει να κάνει και με το ό,τι μου έτυχε να έχω ένα πολύ καλό έτος, δηλαδή είχα πολύ καλούς συμμαθητές, αλλά ταυτόχρονα νομίζω ότι ασυνείδητα το διεκδικώ κι εγώ με την προσωπικότητα μου...


Φεύγοντας στην Αγγλία τότε για να σπουδάσω δεν ξέρω αν το ζύγισα πραγματικά αυτό ή όταν επέστρεψα, αλλά εδώ η ζωή μου είναι πραγματικά ευτυχισμένη».