Breaking News

Έγκυος η ηθοποιός Margot Robbie; (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Margot Robbie πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς δημοσιεύματα τη θέλουν να ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Πολλές πηγές επιβεβαιώνουν στο People ότι η 34χρονη σταρ της ταινίας «Barbie» και ο σύζυγός της Tom Ackerley περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Ωστόσο, οι εκπρόσωποί τους δεν απάντησαν στα αιτήματα του People για κάποιο σχόλιο...


Τη χαρμόσυνη είδηση επιβεβαιώνει και η Daily Mail, η οποία παρουσίασε και φωτογραφίες, που δείχνουν τη Margot Robbie με φουσκωμένη κοιλιά, κατά τη διάρκεια των διακοπών της στη λίμνη Κόμο με τον σύζυγό της...


Η Margot Robbie και ο συνομήλικός της Tom Ackerley -  παραγωγός ταινιών και ηθοποιός - συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2013 στα γυρίσματα της ταινίας "Suite Française", που κυκλοφόρησε το επόμενο έτος (2014). Τότε ο Ackerley ήταν βοηθός σκηνοθέτη.

Στη συνέχεια παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο του 2016 κατά τη διάρκεια μιας ιδιωτικής τελετής στο Byron Bay της Αυστραλίας. Οι δυο τους δεν είχαν ανακοινώσει ποτέ τον αρραβώνα τους πριν τον γάμο τους.

Η Robbi και ο Ackerley ήταν πρώτα φίλοι και εργάστηκαν μαζί στην εταιρεία παραγωγής LuckyChap, σε μια ομάδα τεσσάρων ατόμων, στην οποία συμμετείχαν η Josey McNamara και η παιδική φίλη της ηθοποιού Sophia Kerr.

Η εταιρεία έχει παράγει πολλές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, συμπεριλαμβανομένων των "I, Tonya" (2017), "Birds of Prey" (2020) και "Barbie" (2023), στις οποίες πρωταγωνίστησε η Margot Robbie.

Τον περασμένο μήνα, ο Ackerley είχε μιλήσει στους The Sunday Times σχετικά με το πώς αυτός και η Robbie ισορροπούν την προσωπική και την επαγγελματική τους ζωή.

«Περνάμε 24 ώρες την ημέρα μαζί. Αυτό είναι αδιάλειπτο, δεν έχουμε εναλλαγές. Όλα έχουν γίνει ένα πράγμα», είπε χαρακτηριστικά.