Breaking News

Η Kris Jenner υποβλήθηκε σε υστερεκτομή - «Είναι ένα ολόκληρο κεφάλαιο που μόλις έκλεισε» (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συγκλόνισε η αποκάλυψη της Αμερικανίδας τηλεπερσόνας Kris Jenner σχετικά με την αφαίρεση των ωοθηκών της.

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου επεισοδίου του ριάλιτι The Kardashians, η 68χρονη τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας αποκάλυψε ότι υποβλήθηκε σε υστερεκτομή, καθώς οι γιατροί βρήκαν μια κύστη και έναν όγκο.

Ενώ βρισκόταν σε διακοπές στο Άσπεν του Κολοράντο με τον σύντροφό της Corey Gamble, η Jenner ανακοίνωσε τα νέα στις κόρες της, Kendall, Kim και Khloé Kardashian.

«Πήγα στον γιατρό και μου είπε ότι πρέπει να αφαιρέσω τις ωοθήκες μου. Και είμαι πολύ συγκινημένη με αυτό, γιατί με βοήθησαν να σας φέρω στον κόσμο. Είναι επίσης θέμα το να γερνάς... Είναι ένα σημάδι του "τελειώσαμε με αυτό το κομμάτι της ζωής σου". Είναι ένα ολόκληρο κεφάλαιο που μόλις έκλεισε» είπε, μεταξύ άλλων, στις κόρες της...


Η Jenner έχει έξι παιδιά. Η Kim, η Khloé, η Kourtney και ο Rob Kardashian είναι από τον γάμο της με τον αείμνηστο Robert Kardashian. Έχει επίσης την Kendall και την Kylie Jenner από τον γάμο της με την Caitlyn Jenner.

Η Kris Jenner τόνισε ότι το μεγαλύτερο επίτευγμά της ήταν η ανατροφή της οικογένειάς της. «Οι άνθρωποι με ρωτούν συχνά ποια είναι η καλύτερη δουλειά που είχα ποτέ κι εγώ πάντα λέω ο ρόλος της μαμάς. Η μεγαλύτερη ευλογία στη ζωή μου ήταν ότι μπόρεσα να γεννήσω έξι όμορφα παιδιά», τόνισε χαρακτηριστικά...


Μιλώντας στην κάμερα, η Kim Kardashian είπε για τη μητέρα της: «Το να κάνεις μια χειρουργική επέμβαση και να αφαιρέσεις τις ωοθήκες σου είναι πολύ μεγάλη υπόθεση. Αισθάνομαι πολύ λυπημένη γι' αυτήν. Δε θα μπορούσα καν να φανταστώ ότι θα βρισκόμουν σε αυτή την κατάσταση».

Η Kourtney συμφώνησε, επίσης, λέγοντας: «Θα ένιωθα το ίδιο. Είναι σαν τη γυναικεία σου δύναμη. Δεν σημαίνει ότι αφαιρεί αυτό που είναι ή τι έχει βιώσει, αλλά θα ένιωθα αυτό το συναίσθημα που σου δημιουργείται».

Η Kendall πρόσθεσε: «Καταλαβαίνω ότι είναι λυπηρό γιατί οι ωοθήκες της έχουν φέρει όλα τα παιδιά της στον κόσμο».