Breaking News

Κάτια Δανδουλάκη: «Έχω κάνει και μεγάλες αποτυχίες, βαρύγδουπες, αλλά έχω μάθει από αυτές» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» παραχώρησε τη Δευτέρα (1/7) η Κάτια Δανδουλάκη. Η γνωστή ηθοποιός τόνισε:

«Μου φαίνεται σαν να ξεκίνησα χθες την καριέρα μου, σε σημείο παλιμπαιδισμού. Νομίζω ότι χθες τέλειωσα το γυμνάσιο και χθες μπήκα στη δραματική σχολή, σαν να πέρασε ο χρόνος χωρίς να το καταλάβω.

Έχω ζήσει μια ευλογημένη ζωή. Από τη φύση και από τον Θεό μου ανταποδόθηκε το παν... Ο άνθρωπος της ζωής μου, οι γονείς μου, οι φίλοι μου, το επάγγελμα, δεν έχω να παραπονεθώ για τίποτα.

Αλλά δόθηκα κι εγώ ψυχή και σώμα, δηλαδή καταπόνησα τον εαυτό μου. Αν παραπονεθώ στον εαυτό μου για κάτι θα του έλεγα ότι παραμαστίγωσα την Κάτια και δεν την άφησα να χαλαρώσει. Τώρα θα πρέπει να χαρώ περισσότερο την καθημερινότητα μου. Έχω κάνει και μεγάλες αποτυχίες, βαρύγδουπες, αλλά έχω μάθει από αυτές. 

Είναι δύσκολο να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου. Αν πιστέψουμε στη μοναδικότητα μας, δε θα έχουμε κακία για κάποιον. Ήμουν πολύ υποχωρητική στο παρελθόν σε καταστάσεις που με πίεζαν και στα επαγγελματικά και στις φιλίες. Τώρα δεν ανέχομαι πια την καταπίεση. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να καταπιέζει κανέναν...


Απολαμβάνω την "κλειστή" παρέα και όχι τις μεγάλες παρέες, γιατί θέλω να κουβεντιάζω. Μου αρέσει να ζω και μόνη μου χωρίς να βαριέμαι τον εαυτό μου».