Breaking News

Η Kate Beckinsale γιόρτασε τα γενέθλιά της - Το δώρο της μητέρας της που τη συγκίνησε (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με αφορμή τα γενέθλιά της, η Kate Beckinsale έκανε ανάρτηση στο Instagram, ευχαριστώντας τους διαδικτυακούς της φίλους για τις ευχές που τις έστειλαν.

Η Kate Beckinsale, η οποία έχει παίξει σε πολλές ταινίες, ενώ συμμετείχε και σε αρκετές σειρές, γιόρτασε τα 51α γενέθλιά της στις 26 Ιουλίου.

Η διάσημη Αγγλίδα ηθοποιός δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες και βίντεο. Σε μία φωτογραφία ποζάρει με τη μητέρα της, ενώ μία άλλη είναι από το παρελθόν και τη δείχνει σε παιδική ηλικία με τον πατέρα της που έφυγε από τη ζωή...


Η Kate Beckinsale είναι το μοναδικό παιδί των ηθοποιών Richard Beckinsale και Judy Loe. Όταν ήταν πέντε ετών, ο 31χρονος πατέρας της, Richard, πέθανε ξαφνικά από καρδιακή προσβολή.

Το 1999 απέκτησε μια κόρη, την 25χρονη ηθοποιό Lily Mo Sheen, καρπό του έpωτά της με τον, επίσης, ηθοποιό Michael Sheen.

«Ξυπνούσα στο σπίτι της μαμάς μου στην κρεβατοκάμαρά μου από όταν ήμουν 6 στα γενέθλιά μου. Η μαμά μου, μου έδωσε το jumper του μπαμπά μου, που το κρατούσε προσεκτικά όλα αυτά τα χρόνια και με έκανε να κλάψω...», έγραψε στην ανάρτησή της η Kate Beckinsale.

Και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: «Υπέροχο πρωινό γενεθλίων στο σπίτι - σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις υπέροχες ευχές γενεθλίων και την υποστήριξή σας, σημαίνει πολλά».

Όπως θα δείτε, η Kate Beckinsale εξέφρασε και την οπαδική της προτίμηση, καθώς στην πρώτη φωτογραφία διακρίνεται το κασκόλ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.