Breaking News

Η Josephine και ο Νίνο έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν στη σχέση τους, ο Νίνο και η Josephine φαίνεται ότι βρήκαν ξανά την ισορροπία τους.

Ο Νίνο και η Josephine είναι μαζί από τον Απρίλιο του 2023. Μετά τα σύννεφα στη σχέση τους και την επανασύνδεσή τους που ακολούθησε, οι δυο τους περνούν ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη στη Real Life, το εpωτευμένο ζευγάρι έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Συγκεκριμένα, ο Νίνο φέρεται να έχει μετακομίσει στο σπίτι της Josephine στα νότια προάστια.

Στις αρχές του μήνα (5 Ιουλίου), η όμορφη τραγουδίστρια είχε δηλώσει στο Πρωινό: «Είμαι πολύ καλά, είμαστε 1,5 χρόνο μαζί. Δε θέλω να εστιάσω στο παρελθόν, είμαστε καλά και θέλω να κοιτάω το σήμερα. Το πιο σημαντικό είναι δύο άνθρωποι να θέλουν να είναι μαζί και από εκεί και πέρα όλα είναι μέσα στη ζωή. Το μέλλον θα δείξει. Είναι πολύ καλός άνθρωπος. Θαυμάζω πάρα πολύ την ειλικρίνειά του, την ευφυία του και το πώς γράφει μουσική. Μπορώ να κάθομαι ώρες και να τον κοιτάω στο πιάνο. Όλη μέρα μιλάμε για τη μουσική».