Breaking News

Joey Tufaro: Πέθανε στα 58 του ο παραγωγός των ταινιών «Maggie» και «Kidnap» (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 58 ετών, ο Αμερικανός παραγωγός γνωστών ταινιών Joseph "Joey" Tufaro.

Σύμφωνα με το Deadline, ο Joseph "Joey" Tufaro πέθανε πριν λίγες ημέρες (21 Ιουλίου) στο σπίτι του, στο Lakeview της Λουιζιάνα των ΗΠΑ, ενώ δεν έγινε καμία αναφορά στην αιτία θανάτου του...


Ο Joey Tufaro ήταν περισσότερο γνωστός για την παραγωγή των ταινιών "Maggie - Το λυκόφως του τρόμου" (2015) με τον Arnold Schwarzenegger και "Kidnap - Απαγωγή" (2017) με πρωταγωνίστρια τη Halle Berry...


Ήταν επίσης συνιδρυτής της Gold Star Films, η οποία στοχεύει να αυξήσει την παραγωγή ταινιών στη Λουιζιάνα.

Γεννημένος στη Νέα Ορλεάνη, απέκτησε πτυχίο στις επιχειρήσεις και τα οικονομικά από το Πανεπιστήμιο Loyola της Νέας Ορλεάνης. Μετά από μια επιτυχημένη καριέρα πάνω από 20 ετών ως μεσίτης ακινήτων και μια σύντομη περίοδο σε αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, έστρεψε το βλέμμα του στο να μάθει πώς το Χόλιγουντ χρηματοδοτεί ανεξάρτητες ταινίες.

Τελικά έγινε παραγωγός όταν η πολιτεία του, η Λουιζιάνα, ξεκίνησε την Κρατική Φορολογική Χρηματοδότηση Κινηματογράφου.

Ο Joey Tufaro άφησε πίσω του τη σύζυγό του, Megan Rutherford Tufaro, τις κόρες τους, Kaylee και Kirsten, τους γιους τους, Liam και Greyson, τη μητέρα του Stephanie, την αδερφή του Julie και την ανιψιά του Mia.

Η κηδεία του τελέστηκε την περασμένη Παρασκευή (26/7) στην καθολική εκκλησία του Αγίου Φραγκίσκου Χαβιέρ, στο Metairie της Λουιζιάνα.