Breaking News

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck πωλούν την έπαυλή τους - «Θέλουν πραγματικά να μεταβιβάσουν το ακίνητο» (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένας μεσίτης διασημοτήτων μίλησε στο People, μία μέρα μετά την είδηση ότι ο Ben Affleck και η Jennifer Lopez πωλούν την πολυτελή έπαυλή τους.

Με τις φήμες περί διαζυγίου τους να φουντώνουν, η έπαυλη του Ben Affleck και της Jennifer Lopez στο Μπέβερλι Χιλς βγήκε προς πώληση για 68 εκατομμύρια δολάρια. Ο μεσίτης Josh Flagg μίλησε στο People για το τι μπορεί να οδήγησε το ζευγάρι σ' αυτή την κίνηση...


Ο Flagg, ο οποίος δεν σχετίζεται με τη συγκεκριμένη πώληση, είπε ότι: «Η τιμή καταχώρισης είναι σχετικά κοντά στην τιμή που είχαν πληρώσει για το σπίτι, κάτι που σημαίνει ότι θέλουν πραγματικά να μεταβιβάσουν το ακίνητο. Υποθέτω ότι δεν πρόκειται να κερδίσουν χρήματα. Είτε θα φτάσουν σε ίση τιμή είτε θα έχουν μια μικρή απώλεια».

Ο διάσημος μεσίτης του Λος Άντζελες τόνισε, επίσης: «Γενικά, οι άνθρωποι δεν πουλούν την κύρια κατοικία τους ένα χρόνο μετά την αγορά της, εκτός εάν υπάρχει διαζύγιο, θάνατος ή κάποιου είδους απόγνωση».

Μεταξύ άλλων, ο Josh Flagg σημείωσε ότι οι φήμες περί διαζυγίου δε θα είναι αποτρεπτικός παράγοντας για έναν αγοραστή. «Αν ένας αγοραστής θέλει να αγοράσει ένα σπίτι, θα το αγοράσει», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή ακινήτων είπε στο People ότι οι πιθανοί αγοραστές «έδειξαν αρχικά πολύ μικρό ενδιαφέρον» για το κτήμα των πέντε στρεμμάτων, το οποίο περιλαμβάνει 12 υπνοδωμάτια, 24 μπάνια και διάφορες ανέσεις, όπως ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο.

«Αφού έδειξαν ιδιωτικά το σπίτι για μερικές εβδομάδες, είχαν πολύ μικρό ενδιαφέρον. Η δημόσια καταχώρισή του ήταν το επόμενο φυσικό βήμα», ανέφερε η πηγή.

Το ζευγάρι άρχισε να ζει χωριστά τον Μάιο του 2024 και έχει περάσει χωριστά μεγάλο μέρος του καλοκαιριού. Ο Affleck μετέφερε τα πράγματά του τον Ιούνιο.

Μία πηγή από το περιβάλλον του είχε δηλώσει στο People τον περασμένο μήνα: «Ο Ben συνεχίζει να μένει σε ενοικιαζόμενο στην περιοχή του Brentwood. Είναι εκεί για περίπου δύο μήνες τώρα. Φαίνεται εντάξει. Είναι στο γραφείο του κάθε μέρα και φαίνεται συγκεντρωμένος στη δουλειά. Περνάει επίσης χρόνο με τα παιδιά του».

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο Λας Βέγκας τον Ιούλιο του 2022. Τον επόμενο μήνα ακολούθησε και θρησκευτικός γάμος. Το ζευγάρι είχε αγοράσει την έπαυλη τον Μάιο του 2023 για 60.805.000 δολάρια.

Ο 51χρονος ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός έχει τρία παιδιά, που απέκτησε με την πρώην σύζυγο του Jennifer Garner. 

Η 54χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός έχει δύο δίδυμα παιδιά, που απέκτησε από προηγούμενο γάμο της με τον Marc Anthony.