Breaking News

«Η Μάγισσα - Φλεγόμενη καρδιά»: Ο απόγονος της Θεοφανώς επιστρέφει στη Μάνη και μας αποκαλύπτει την αρχή της ιστορίας (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η «Μάγισσα - Φλεγόμενη καρδιά» έρχεται τον Οκτώβριο στον ΑΝΤ1. Πρόκειται ουσιαστικά για το prequel της σειράς, το οποίο θα μας ταξιδέψει στο παρελθόν και θα ξετυλίξει από την αρχή το νήμα της ιστορίας.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του ΑΝΤ1, το 1910 ο Ανδρέας Λάσκαρης, ο δισέγγονος της Θεοφανώς, επιστρέφει στη γενέτειρά του, τη Μάνη, με σκοπό να πουλήσει τον πύργο της οικογένειάς του. Εκεί, θα ανακαλύψει ένα παρελθόν που αγνοούσε.

Μέσα από την αναζήτηση για τους προγόνους του, θα βρεθεί αντιμέτωπος με έναν γρίφο, που αν τον λύσει, θα ελευθερώσει τη γενιά του από το χάρισμα-κατάρα.

Τα βήματά του θα τον οδηγήσουν πίσω στον χρόνο, στο 1710, τότε που οι δυνάμεις του καλού και του κακού δημιουργήθηκαν και συγκρούστηκαν για πρώτη φορά. Μαζί του, θα φτάσουμε κι εμείς στην αρχή της ιστορίας...

Τον ρόλο του Ανδρέα Λάσκαρη ενσαρκώνει ο Κωνσταντίνος Γεωργαλής...



«Η Μάγισσα - Φλεγόμενη Καρδιά» έρχεται τον Οκτώβριο στον ΑΝΤ1.

Σκηνοθεσία: Λευτέρης Χαρίτος
Σενάριο: Μελίνα Τσαμπάνη - Πέτρος Καλκόβαλης
Παίζουν: Μαρία Κίτσου, Μελέτης Ηλίας, Γιούλικα Σκαφιδά, Σπύρος Τσεκούρας, Γιώργος Παπαγεωργίου, Σπύρος Χατζηαγγελάκης, Έλενα Σαλαμπάση, Γιάννης Ποιμενίδης, Εριφύλη Κιτζόγλου, Αλέξανδρος Πιεχόβιακ, Ελένη Σακκά κ.α.