Breaking News

Η εξομολόγηση του Γιώργου Χρανιώτη: «Έχω φλερτάρει και με άνδρες που δεν ήταν καν ομοφυλόφιλοι» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» του Action 24 ήταν καλεσμένος ο Γιώργος Χρανιώτης. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός είπε στην Αθηναϊδα Νέγκα:

«Νομίζω ότι το φλερτ είναι επικοινωνία, αρχικά. Πολλές φορές είναι βλεμματική, πολλές φορές συνδυάζεται και με λέξεις. Στο τηλέφωνο δεν μπορείς να φλερτάρεις πολύ καλά, αλλά όταν κοιτάς τον άλλον και του μιλάς, μπορείς να αισθανθείς ότι "με αυτόν τον άνθρωπο εν δυνάμει θα μπορούσαμε". 

Δηλαδή θεωρώ, χωρίς να έχω κανένα σeξουαλικό ενδιαφέρον γιατί εpωτικό υπάρχει, έχω φλερτάρει και με άνδρες οι οποίοι δεν ήταν καν ομοφυλόφιλοι. Δεν μου έχει συμβεί να θέλω να πάω στο κρεβάτι με κάποιον άνδρα που με έχει φλερτάρει ή που έχω φλερτάρει εγώ...


Χωρίς να το καταλάβω, συνέβη πρόσφατα με έναν άνθρωπο που ήταν και μεγάλης ηλικίας. Αισθάνθηκα σαν να είμαστε δύο Άμλετ, που είναι σε ένα βασίλειο και μιλούσαν με υπονοούμενα και με σαιξπηρικό, προσαρμοσμένο στα ελληνικά, λόγο. Και ήταν πάρα πολύ ωραίο. Ο άνθρωπος έχει τρία παιδιά, εγώ έχω ένα, μιλούσαμε για τα παιδιά μας, αλλά υπήρχε μια επικοινωνία εpωτική».