Breaking News

Η εξομολόγηση της Μάρως Λύτρα: «Επέζησα από δύο επεμβάσεις ανευρύσματος εγκεφάλου» (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
H Μάρω Λύτρα συγκλόνισε τους διαδικτυακούς της φίλους με την εξομολόγηση που έκανε, μέσα από ανάρτησή της στο Instagram.

Η τραγουδίστρια Μάρω Λύτρα, η οποία είχε γίνει γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο «Fame Story», έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και εδώ και αρκετά χρόνια ζει και εργάζεται στον Καναδά.

Αργά το μεσημέρι της Τρίτης (ώρα Ελλάδας), με αφορμή την Ημέρα του Καναδά, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της στο Instagram, αποκαλύπτοντας ότι υποβλήθηκε σε δύο επεμβάσεις ανευρύσματος εγκεφάλου.

Η Μάρω Λύτρα έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Ευτυχισμένη Ημέρα του Καναδά. Χαρούμενη κάθε μέρα. Αυτή ήταν μια δύσκολη χρονιά που επέζησα από δύο χειρουργικές επεμβάσεις ανευρύσματος στον εγκέφαλο. Πολύ λίγοι στενοί φίλοι το γνώριζαν. Το μοιράζομαι γιατί η ζωή είναι τόσο μικρή. Χαμογέλα, βρες κάτι για να χαμογελάσεις. Να είσαι ευγνώμων, να λες στους ανθρώπους που αγαπάς ότι τους αγαπάς. Κάθε μέρα που ξυπνάς είναι μια ευλογία, μην ξεχνάς να ευχαριστείς τον Θεό. Κάθε μέρα είναι ευλογία, να είσαι ευγνώμων. Tο αύριο δεν είναι δεδομένο. Το αύριο θα είναι ένα δώρο».