Breaking News

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος επέστρεψε στην πίστα τέσσερις μήνες μετά το θανατηφόρο τροχαίο (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πάνω από τέσσερις μήνες πέρασαν από τη μέρα που ο Γιάννης Ξανθόπουλος ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο. Ο τραγουδιστής επέστρεψε στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Ήταν νωρίς το πρωί της 12ης Μαρτίου 2024 όταν ο Γιάννης Ξανθόπουλος ενεπλάκη  στο θανατηφόρο τροχαίο στις Αχαρνές, στο οποίο είχε χάσει τη ζωή του ένας 19χρονος. 

Tο τζιπ, που οδηγούσε ο τραγουδιστής, μπήκε ξαφνικά στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με άλλο όχημα, στο οποίο επέβαιναν δύο 19χρονοι. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 19χρονος συνοδηγός, ενώ ο συνομήλικός του οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά. Στο ατύχημα ενεπλάκη και ένα τρίτο όχημα, το οποίο παραβίασε το στοπ και εμπόδισε την πορεία του. Ο Γιάννης Ξανθόπουλος - που φέρεται να οδηγούσε με αυξημένη ταχύτητα - προσπάθησε να το αποφύγει, με αποτέλεσμα να περάσει στο αντίθετο ρεύμα και να προκληθεί το θανατηφόρο τροχαίο.

Το βράδυ του Σαββάτου (20/7), ο γνωστός τραγουδιστής επέστρεψε στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Συγκεκριμένα πραγματοποίησε μία live εμφάνιση σε μαγαζί της Κύπρου, μαζί με την Ιουλία Καλλιμάνη. 

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος επέστρεψε και στα social media. Μάλιστα μοιράστηκε στιγμιότυπα από τη συναυλία μέσα από stories του στο Instagram.