Breaking News

Φωτεινή Ντεμίρη - Χάρης Γρηγορόπουλος: Τίτλοι τέλους για το ζευγάρι μετά από 30 χρόνια γάμου (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Φωτεινή Ντεμίρη και ο Χάρης Γρηγορόπουλος αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, μετά από τριάντα χρόνια έγγαμου βίου. 

Η είδηση - «βόμβα» έγινε αρχικά γνωστή μέσα από την ιστοσελίδα newspistol. Οι δυο ηθοποιοί, που υπήρξαν παντρεμένοι από το 1994, έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, την 28χρονη Μαρίνα και τον 26χρονο Τίτο.

Το TLIFE.gr επικοινώνησε με τη Φωτεινή Ντεμίρη η οποία επιβεβαίωσε την είδηση, τονίζοντας ωστόσο ότι παραμένουν αγαπημένοι μεταξύ τους και πάντα ενωμένοι ως γονείς. 

«Ναι έχουμε χωρίσει. Είμαστε όμως οικογένεια. Δεν παύουμε να είμαστε οικογένεια και να αγαπιόμαστε. Έχουμε χωρίσει σαν ζευγάρι αλλά δεν παύουμε να είμαστε οικογένεια και αγαπημένοι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τρανή απόδειξη ότι οι δυο τους παραμένουν αγαπημένοι είναι και το γεγονός πως ο Χάρης Γρηγορόπουλος ήταν παρών στην πρεμιέρα της Φωτεινής Ντεμίρη με τη θεατρική παράσταση «8 Γυναίκες», που δόθηκε πριν μερικές ημέρες στο θέατρο Βράχων.

Να σημειωθεί ότι τον περασμένο Μάρτιο του 2024, ο Χάρης Γρηγορόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» του Action 24, όπου είπε στην Αθηναΐδα Νέγκα:

«Είμαστε 30 χρόνια με τη γυναίκα μου. Όσο μεγαλύτερη υπομονή έχει ο ένας για τον άλλον, τόσο περισσότερο κρατάει ένας γάμος. Θα μπορούσαμε και εμείς να το είχαμε διαλύσει, αλλά τα στοιχεία που μας κρατάνε μαζί είναι πιο πολλά από αυτά που μας χωρίζουν. Δε θεωρώ ότι έχω έναν πετυχημένο γάμο, θεωρώ ότι έχω έναν γάμο μεγάλης διάρκειας».