Breaking News

Ευρωβουλή: Η Ελίζα Βόζεμπεργκ πρόεδρος της Επιτροπής Μεταφορών, Ναυτιλίας και Τουρισμού (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την πρώτη της δήλωση έκανε η Ελίζα Βόζεμπεργκ, η οποία εξελέγη Πρόεδρος της Επιτροπής Μεταφορών, Ναυτιλίας και Τουρισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ελίζα Βόζεμπεργκ, εξελέγη με 33 ψήφους Πρόεδρος της Επιτροπής Μεταφορών, Ναυτιλίας και Τουρισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Κουντουρά, είναι τρίτη Αντιπρόεδρος.

O ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Φρέντης Μπελέρης, εξελέγη δεύτερος Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Αναφορών...


Η νέα Πρόεδρος της Επιτροπής Μεταφορών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, Ελίζα Βόζεμπεργκ, έγραψε στο Facebook το μεσημέρι της Τρίτης (23/7):

«Ευχαριστώ από καρδιάς τους συναδέλφους μου που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και με εξέλεξαν σήμερα με συντριπτική πλειοψηφία Πρόεδρο της Επιτροπής Μεταφορών, Τουρισμού και Ναυτιλίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Η εν λόγω Επιτροπή είναι εξαιρετικής σημασίας για την πατρίδα μας, καθώς η ναυτιλία και ο τουρισμός αποτελούν τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας. Από τη θέση της Προέδρου θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να αναδείξω και να προωθήσω τα εθνικά μας συμφέροντα».