Breaking News

Ελισάβετ Σπανού: «Βγήκα από το μαιευτήριο κλαίγοντας - Πέρασα μια μοναχική εγκυμοσύνη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Summer’s Cool», η Ελισάβετ Σπανού μίλησε για τη νεογέννητη κορούλα της. Η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία είχε αποκαλύψει ότι χώρισε από τον πατέρα του μωρού της, είπε στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτσίτα:

«Πέρασαν κιόλας 50 μέρες με το μικρούλι μου. Τι να πω, δε νομίζω ότι υπάρχουν λόγια να το περιγράψει κανείς ακριβώς. Ό,τι και να πω νομίζω ότι θα φτάνει λίγο στα αφτιά σας. Είμαι χαρούμενη, είμαι ευτυχισμένη.

Καθυστέρησα λίγο να πάρω το μωρό στο σπίτι γιατί παρουσίασε νεογνικό ίκτερο, οπότε έμεινε πέντε μέρες μέσα στη μονάδα του μαιευτηρίου. Αυτό μου δυσκόλεψε πάρα πολύ την καθημερινότητά μου γιατί στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Βγήκα το βράδυ από το μαιευτήριο κλαίγοντας, γιατί άφησα το παιδί πίσω. Πήγαινα κάθε μέρα στο μαιευτήριο αρκετές ώρες για να τη θηλάζω και να την παίρνω αγκαλιά.

Πέρασα μια αρκετά μοναχική εγκυμοσύνη. Με βοηθάει πάρα πολύ η μητέρα μου. Δε θα μπορούσα να τα καταφέρω τις πρώτες ημέρες χωρίς τη βοήθειά της. Με στηρίζει πάρα πολύ η οικογένειά μου.

Πάντα χρειάζεσαι έναν σύντροφο, είτε έχεις παιδί είτε όχι. Η συντροφικότητα είναι βασικό χαρακτηριστικό για το ανθρώπινο είδος. Νιώθω χαρά γι' αυτό που έχω και πραγματικά δε θα μπορούσα να τα καταφέρω χωρίς τους γονείς μου. Τώρα, το πώς θα ήταν τα πράγματα αλλιώς, είναι πολύ υποθετικό.

Το γεγονός ότι δεν ζούμε μαζί με τον μπαμπά της μικρής δεν σημαίνει πως δεν έχουμε και οι δυο τη γονεϊκή ιδιότητα ως προς το παιδί. Αυτό είναι σαφές, το είχα αναφέρει από την πρώτη στιγμή που είπα ότι έχουμε χωρίσει. Είμαστε γονείς της και έχουμε την επαφή που πρέπει να έχουμε...


Χαίρομαι πολύ που έχω μια άλλη βάση, αυτή της μητέρας, γιατί είναι ένα αυτόματο φίλτρο, φεύγει η σκαρταδούρα πριν καν πλησιάσει πολύ. Εννοείται ότι θα συνεχίσω τη ζωή μου. Νιώθω πιο συνειδητοποιημένη και κατασταλαγμένη από ποτέ σε σχέση με το τι θέλω. Δε θεωρώ ότι θα έχω κάποιο πρόβλημα στο να εξηγήσω στην κόρη μου γιατί η μαμά και ο μπαμπάς δεν ζουν πια μαζί. Κι εμένα οι γονείς μου χωρισμένοι είναι, το έχω αντιμετωπίσει κι εγώ όλο αυτό το κομμάτι. Θεωρώ ότι η Αμέλια είναι σε καλύτερη κατάσταση, γιατί τα πράγματα είναι δεδομένα και θα είναι δρομολογημένα από την αρχή της ζωής της.

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης υπήρξαν πολλές στιγμές που λύγισα. Μια εγκυμοσύνη δοκιμάζει τις αντοχές σου και οργανικά και ορμονικά. Ευτυχώς είχα αυτό το δίχτυ ασφαλείας από ανθρώπους που στάθηκαν κοντά μου. Τώρα μου δίνει δύναμη το παιδί μου, μέχρι να βγει το παιδί μου η πιο καλή μου παρέα ήταν τα κατοικίδιά μου και οι φίλοι μου».