Breaking News

Έξι χρόνια από την πυρκαγιά στο Μάτι: Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για την απώλεια της Χρύσας Σπηλιώτη (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με αφορμή τη συμπλήρωση έξι χρόνων από την τραγωδία στο Μάτι, ο Σπύρος Μπιμπίλας έκανε μία συγκινητική ανάρτηση για την ηθοποιό Χρύσα Σπηλιώτη, η οποία ήταν μεταξύ των 104 θυμάτων.

Η ηθοποιός και θεατρική συγγραφέας Χρύσα Σπηλιώτη και ο σύζυγός της Δημήτρης Τουρναβίτης έχασαν τη ζωή τους στη φονική πυρκαγιά που σάρωσε το Μάτι στις 23 Ιουλίου 2018.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας δεν ξέχασε τη φίλη του και συνεργάτιδά του. Ο ηθοποιός, βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας και αντιπρόεδρος του ΣΕΗ έγραψε στο Facebook το απόγευμα της Τρίτης (23/7): 

«Περνούν τα χρόνια... 6 χρόνια από τη φονική πυρκαγιά στο μαρτυρικό Μάτι!!! Κράτος ανοργάνωτο! Κράτος φονιάς... Επιπολαιότητα και μη πρόληψη..  Κι έτσι χάσαμε εκατόμβη συνανθρώπων μας... Χρύσα μου σε χάσαμε μαζί με τον αγαπημένο σου Δημήτρη Τουρναβίτη μέσα στη λαίλαπα της φωτιάς... Μας λείπεις πολύ! Μια τόσο σημαντική ηθοποιός και συγγραφέας έσβησε!!! Κι εγώ έχασα μια αγαπημένη φίλη που ξεκινήσαμε μαζί..  Νέοι πρωτοπαίξαμε μαζί με μεγάλη επιτυχία το ΠΡΟΣ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΙΝ του Τενεσσί Ουίλιαμς και μετά πολλά άλλα κι από τότε μια αγάπη μας έδεσε.. Αυτή που με κάνει να μην σε ξεχνώ και να μην ξεχνώ το ΜΑΤΙ που πρέπει να μας γίνει μάθημα».