Breaking News

Δημήτρης Μακαλιάς: «Ήταν σαν να βλέπουμε τον επικήδειό μας» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star μίλησε o Δημήτρης Μακαλιάς. Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής είπε για το «I Love Σου Κου», που έριξε οριστικούς τίτλους τέλους στον  ΑΝΤ1 την περασμένη Κυριακή (30/6):

«Είμαι καλά. Λάβαμε πολλά μηνύματα και δεν το περιμέναμε αυτό. Ήταν λίγο σαν να βλέπουμε τον επικήδειο μας, σαν να μας κλαίνε όλοι γύρω γύρω. Ωστόσο νιώσαμε ότι κλείνει ένας κύκλος και γι' αυτό ήταν πολύ συγκινητικό.

Δεν έχω κάτι μπροστά μου, οπότε λέω ότι κλείνει ο κύκλος για να είμαι κι εγώ ήρεμος ψυχολογικά. Και πέρυσι, τέτοιες μέρες, την ίδια εικόνα είχα, ότι τελειώνει και πάμε παρακάτω. Είχα κάνει και ένα δακρύβρεχτο post, αλλά συνεχίσαμε. Μακάρι να βγω λάθος και να συνεχίσουμε κάπως, σε άλλο κανάλι, αλλά δεν το βλέπω. Όπως είπε και η Μπέττυ (Μαγγίρα), θα βρούμε έναν δικό μας τρόπο να τρυπώσουμε κάπου, να συνεχίσουμε αυτό που έχουμε ξεκινήσει. 

Είμαι ευχαριστημένος από τη φετινή σεζόν, γιατί δώσαμε μια μεγάλη μάχη σε μία ζώνη που ήταν ανενεργή τελείως. Νιώθω ότι ήταν ένα στοίχημα, το οποίο το κερδίζαμε μέρα με τη μέρα και στο τέλος φτάσαμε σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα γι' αυτό που είχαμε βάλει ως στόχο. Δεν είμαι αρμόδιος για να κρίνω αν πήγε κάτι λάθος. Σίγουρα έχουν γίνει λάθη, αλλά αυτά τα βλέπεις στην πράξη και στην πορεία. Ωστόσο, αν κάνω έναν απολογισμό, η εκπομπή είχε τα στοιχεία που θέλαμε εμείς...


Αν πάει κάπου η Μπέττυ, θα την ακολουθήσω,  αλλά δεν με πειράζει και να μην είμαι μαζί της. Μπορεί να πάει κάπου μόνη της με καινούργια ομάδα. Με τη Μπέττυ συζητάμε μεταξύ μας τις προτάσεις που δεχόμαστε, γιατί θέλουμε να έχουμε μία κοινή πορεία. Δεν ισχύει ότι θα είμαι με τη Φαίη Σκορδά στο Mega, δεν μιλήσαμε ποτέ».