Breaking News

Δέσποινα Μοιραράκη για το τροχαίο: «Ήμουν κουρασμένη, έκλεισαν τα μάτια μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε την Πέμπτη (4/7) η Δέσποινα Μοιραράκη, η οποία πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε χθες (3/7)... Η επιχειρηματίας και παρουσιάστρια του «Cash or Trash» δήλωσε:

«Σας ευχαριστώ όλους! Την αγάπη του κόσμου, τους φίλους μου και την οικογένεια μου. Είμαι καλά όσο μπορώ. Είμαι ταλαιπωρημένη.

Βγαίνοντας από αυτή την πόρτα του στούντιο του "Cash or Trash", ήταν το αυτοκίνητο μου παρκαρισμένο. Μπήκα μέσα, ήμουν πάρα πολύ κουρασμένη, Φαίνεται ότι έκλεισαν τα μάτια μου, δεν ξέρω πώς ακριβώς συνέβη... Αν δεν ήταν το επόμενο αυτοκίνητο παρκαρισμένο και οι μηχανές, θα είχα βγει στον δρόμο. Και ευτυχώς δεν ερχόταν κάποιο αυτοκίνητο, γιατί θα είχα χτυπήσει.

Το έπαθα έξω από το στούντιο, τρόμαξα πολύ. Έχω πάθει ένα σοκ. Το κεφάλι μου πονάει, έχω και κάτι καρούμπαλα γι' αυτό φοράω καπέλο.

Το θέμα μου, όμως, είναι ότι έχω σοκαριστεί και στεναχωρηθεί γιατί σήμερα είναι το τελευταίο γύρισμα. Είναι 60 άτομα εδώ, είναι και οι πωλητές και έχουμε πολλή δουλειά. Αυτό είναι που με άγχωσε. Τις τελευταίες ημέρες είμαι πολύ πιεσμένη από δουλειές, γιατί δεν είμαι μόνο παρουσιάστρια, είμαι και επιχειρηματίας. Έχω συσσωρευμένη πίεση...


Ήρθα σήμερα γιατί δεν μπορούσα να το αφήσω, θα με βοηθήσουν, θα είμαι καθιστή. Είναι η τελευταία ημέρα και είναι πολύ σημαντικό για όλη την παραγωγή. Σας ευχαριστώ πολύ».