Breaking News

Ντέμη Γεωργίου: Οι φίλοι της μιλούν συγκινημένοι για την απώλειά της - «Το πάρτι του γάμου της θα το κάνουμε επικήδειο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου της Ντέμης Γεωργίου, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 39 ετών.

Ο Ισίδωρος Φίκαρης, ο οποίος συμμετέχει στο «Summer’s Cool», ήταν φίλος με τη Ντέμη Γεωργίου. Ο  δημοσιογράφος είπε συγκινημένος στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής:

«Με τη σύντροφό της έχουν στην Πάρο ένα εστιατόριο, όπου η ίδια δεν είχε πάει για μερικές ημέρες λόγω κούρασης. Το Σάββατο το βράδυ - μετά από υπερκόπωση και μία λοίμωξη που δεν γνώριζε ότι είχε - έχασε τις αισθήσεις της στο σπίτι της. Μεταφέρθηκε στην Αθήνα με ελικόπτερο το πρωί της Κυριακής και διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νικαίας. Στο πλευρό της ήταν η οικογένειά της, που είναι 4-5 φίλοι. Σήμερα το πρωί μας άφησε, δύο μήνες πριν τον γάμο της, που θα γινόταν τον Σεπτέμβριο...».


Στη συνέχεια μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή μία στενή φίλη της, η οποία ξέσπασε σε κλάματα. Η Ανδριάνα Μανέττα ανέφερε:

«Είχε ένα μικρόβιο, αλλά δεν το γνώριζε. Την τελευταία εβδομάδα παραπονιόταν για κόπωση, δεν ένιωθε τα άκρα της και έπαιρνε παυσίπονα και αντιφλεγμονώδη. Φοβόταν και λίγο να κάνει εξετάσεις. Την πιέσαμε και είχε κανονίσει για σήμερα να κάνει εξετάσεις αλλά δεν πρόλαβε... 

Μέχρι να την φέρει το ελικόπτερο στην Αθήνα ήταν ήδη σε κωματώδη κατάσταση. Χάθηκαν κρίσιμες ώρες γιατί δεν υπήρχε διαθέσιμο ελικόπτερο, την επόμενη μέρα το πρωί βρέθηκε και τη μετέφεραν. Η μόλυνση είχε προχωρήσει πάρα πολύ, έχασε όλα της τα όργανα, δεν μπορούσε να γίνει κάτι. Μας είπαν να είμαστε εκεί γιατί θα καταλήξει... Ό,τι κατάφερε το κατάφερε μόνη της και είμαστε πολύ υπερήφανοι για τη Ντέμη... Το πάρτι του γάμου της θα το κάνουμε επικήδειο, αλλά θα το κάνουμε όπως το ονειρευόταν».