Breaking News

«Έφυγε» στα 39 της η Ντέμη Γεωργίου (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέθανε 
το πρωί της Δευτέρας (22/7), σε ηλικία μόλις 39 ετών, η γνωστή σεφ Ντέμη Γεωργίου, η οποία το 2020 είχε πάρει μέρος στο MasterChef 4 του Star.

Όπως έγινε γνωστό, η Ντέμη Γεωργίου - η οποία εργαζόταν στην Πάρο - υπέστη οξεία βακτηριακή μόλυνση και έχασε τις αισθήσεις της το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (20/7). Η γνωστή σεφ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο κέντρο υγείας του νησιού.

Την επόμενη μέρα μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στην Αθήνα και διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νικαίας. Οι γιατροί δεν κατάφεραν να κρατήσουν στη ζωή την πρώην παίκτρια του MasterChef, με την απώλειά της να βυθίζει στη θλίψη τους φίλους και τους συγγενείς της. 

Mε την πίστη της στις μαγειρικές της ικανότητες, η Ντέμη Γεωργίου έδωσε «φωνή» στον βιγκανισμό. Μόλις πριν λίγες ημέρες, ανέβαζε τις γευστικές δημιουργίες της στα social media...


Τον περασμένο Μάρτιο είχε γράψει στο Facebook: «Το μόνο άτομο που προορίζεσαι να γίνεις είναι το άτομο που αποφασίζεις να γίνεις...».


Να σημειωθεί ότι η Ντέμη Γεωργίου είχε αποχωρήσει από το MasterChef τον Μάιο του 2020. Στον τελικό του Ιουνίου είχε αναδειχθεί νικητής ο Σταύρος Βαρθαλίτης.