Breaking News

Δανάη Μιχαλάκη: «Ξαναγεννήθηκα κι εγώ με την κόρη μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Ζήσης Ρούμπος φιλοξένησε στην εκπομπή «Γκαράζ» του Action 24 την ηθοποιό Δανάη Μιχαλάκη, η οποία μίλησε για τη ζωή της και την επαγγελματική διαδρομή της.

Η Δανάη Μιχαλάκη, κόρη του ηθοποιού Γιώργου Μιχαλάκη και με μητέρα δασκάλα χορού, δήλωσε πως ο καλλιτεχνικός χώρος ήταν για εκείνη μονόδρομος.

Η  γοητευτική ηθοποιός - που καθιερώθηκε ερμηνεύοντας τη Δρόσω στην επιτυχημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες», ενώ πρωταγωνίστησε και στην «Παραλία»  - είπε, μεταξύ άλλων:

«Ξεχωρίζω τη συνεργασία που είχα πέρσι τον χειμώνα με τον Νίκο Κουρή, στη "Μοναξιά στην Άγρια Δύση". Για μένα ήταν ένας ρόλος δύσκολος, δουλέψαμε πολύ με τον Νίκο και με τα υπόλοιπα παιδιά της παράστασης. Βρήκα κάτι που δεν ήξερα, πήρα πολλά από αυτή τη συνεργασία με τον Νίκο...».


Η Δανάη Μιχαλάκη και ο συνάδελφός της Γιώργος Παπαγεωργίου είχαν παντρευτεί στις 7 Αυγούστου 2021. Οι δυο τους καλωσόρισαν στον κόσμο την κορούλα τους στις 21 Νοεμβρίου 2023.

«Νιώθω ότι ξαναγεννήθηκα κι εγώ με την κόρη μου. Δεν είναι τυχαίο που λένε "τώρα είμαι σε άλλον κόσμο". Νιώθω ότι είμαι στον δικό της κόσμο αυτή τη στιγμή. Όσο μεγαλώνει και μαθαίνει, θα είμαι κι εγώ στην ίδια φάση. Ναι μεν πρέπει να της μάθω, αλλά και εκείνη θα μου μάθει. Νιώθω σαν να το έκανα πάντα αυτό. Ήθελα πάντα να κάνω παιδί. Είμαι τρελά εpωτευμένη, είμαι τρελαμένη», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.