Breaking News

Brad Pitt: Στα γυρίσματα της ταινίας «F1» (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Brad Pitt πέρασε την περασμένη Πέμπτη 4 Ιουλίου δουλεύοντας στη νέα του ταινία στην Αγγλία, 
που έχει σχέση με τη Formula 1.

Όπως αναφέρει το People, ο 60χρονος ηθοποιός εθεάθη να παρευρίσκεται στην ημέρα έναρξης του Βρετανικού Γκραν Πρι στο Silverstone Circuit στο Northampton της Αγγλίας για να συνεχίσει τα γυρίσματα της νέας του ταινίας, η οποία φέρει τον τίτλο «F1».

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός εμφανίστηκε, φορώντας μια αγωνιστική ολόσωμη φόρμα και αθλητικά γυαλιά ηλίου την πρώτη ημέρα της εκδήλωσης, ενόψει του αγώνα την Κυριακή 7 Ιουλίου...


Ο Brad Pitt είχε εμφανιστεί και την περασμένη χρονιά στο Βρετανικό Γκραν Πρι, τον Ιούλιο του 2023, μαζί με τον ηθοποιό Damson Idris, στα πλαίσια σκηνών για την ταινία.

Ο Pitt και ο Javier Bardem, ο οποίος συμμετέχει επίσης στην ταινία, εθεάθησαν στη συνέχεια να κάνουν παρέα τον Ιανουάριο του 2024 στο πλατό στη New Smyrna Beach, στη Φλόριντα.

Η παραγωγή έχει κάνει γυρίσματα σε όλη τη σεζόν της F1. Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου, «εργάζεται σε συνεργασία με τη Formula 1 και την κοινότητα της F1, συμπεριλαμβανομένων των 10 ομάδων και των οδηγών τους, της FIA και των υποστηρικτών αγώνων».

Ο Lewis Hamilton, ένας από τους πιο δημοφιλείς οδηγούς του αθλήματος, θα εμφανιστεί στην ταινία, ενώ εργάζεται και ως παραγωγός.

Ο Brad Pitt υποδύεται τον πρώην οδηγό της Formula 1, Sonny Hayes, ο οποίος επιστρέφει στο άθλημα για να συνεργαστεί με τον νεαρό οδηγό Joshua Pearce - τον οποίο υποδύεται ο Damson Idris - στη φανταστική ομάδα APXGP.

Τον Μάιο του 2024, ο παραγωγός της ταινίας Jerry Bruckheimer είπε στο People: «Ο Brad Pitt εκπαιδεύτηκε για τέσσερις ή πέντε μήνες για να αγωνιστεί. Είναι ένας καταπληκτικός οδηγός. Στην πραγματικότητα, μερικοί από τους οδηγούς της F1 είπαν ότι είναι φυσικός αθλητής. Είναι πραγματικά. Είναι καταπληκτικός σε αυτό το μονοθέσιο».

Στην ταινία «F1», η οποία θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες των ΗΠΑ στις 27 Ιουνίου 2025, πρωταγωνιστούν οι Brad Pitt, Kerry Condon, Javier Bardem, Damson Idris, Tobias Menzies, Sarah Niles, Kim Bodnia και Samson Kayo. Την ταινία σκηνοθετεί ο Joseph Kosinski, ο οποίος ήταν ο σκηνοθέτης του «Top Gun: Maverick» (2022).