Breaking News

Η σειρά «Better Call Saul» σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στην ΕΡΤ1 (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η κορυφαία ξένη σειρά «Πάρε τον Σολ» («Better Call Saul») που έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές, έρχεται σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στην ΕΡΤ1, καθώς και στο ERTFLIX.

Η σειρά κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024, στις 00:30 και κάθε βράδυ η ΕΡΤ1 θα μεταδίδει από δύο επεισόδια, τα οποία στη συνέχεια θα είναι διαθέσιμα και μέσω του ERTFLIX...


Η σειρά 6 κύκλων ακολουθεί τον δικηγόρο Τζίμι ΜακΓκιλ (Μπομπ Όντενκερκ) στην πορεία του προς τη «μεταμόρφωσή» στον Σολ Γκούντμαν, τον ηθικά αμφιλεγόμενο ποινικό δικηγόρο, και στη μοιραία συνάντησή του με τους Γουόλτερ Γουάιτ και Τζέσι Πίνκμαν, τους ήρωες της σειράς «Breaking Bad», spin-off της οποίας αποτελεί το «Πάρε τον Σολ»...


Σκηνοθεσία: Βινς Γκίλιγκαν, Πίτερ Γκουλντ

Πρωταγωνιστούν:  Μπομπ Όντενκερκ, Τζόναθαν Μπανκς, Ρέι Σίχορν, Μάικλ ΜακΚιν, Μάικλ Μάντο, Τζανκάρλο Εσποσίτο, Πάτρικ Φάμπιαν

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024, στις 00:30

(Α΄ Κύκλος) Επεισόδιο 1ο: Ο δημόσιος συνήγορος Τζίμι ΜακΓκίλ σκαρφίζεται ένα περίπλοκο και μάλλον αμφιλεγόμενο σχέδιο για να κερδίσει ένα ζευγάρι πλούσιων πιθανών πελατών.

(Α΄ Κύκλος) Επεισόδιο 2ο: Η τελευταία απάτη του Τζίμι πηγαίνει φοβερά άσχημα και βρίσκεται αντιμέτωπος με βίαιους εγκληματίες. Αναγκάζεται να μιλήσει με τον δικό του τρόπο για να καταφέρει να σώσει τη ζωή του.

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024, στις 00:30

(Α΄ Κύκλος) Επεισόδιο 3ο: Ο Τζίμι καλείται να αποδείξει ότι ο Νάτσο είναι αθώος, όταν θεωρείται ύποπτος, εσφαλμένα, για απαγωγή.

(Α΄ Κύκλος) Επεισόδιο 4ο: Ο Τζίμι κάνει μια παράτολμη κίνηση εναντίον του Χάμλιν σε μια προσπάθεια να προσελκύσει πιθανούς πελάτες.

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024, στις 00:30

(Α΄ Κύκλος) Επεισόδιο 5ο: Έπειτα από έναν περίεργο διαπληκτισμό με την αστυνομία, ο Τσακ καταλήγει στο νοσοκομείο. Ο Τζίμι συναντά μια σειρά από απίθανους πελάτες.

(Α΄ Κύκλος) Επεισόδιο 6ο: Η θητεία του Μάικ ως αστυνομικός στη Φιλαδέλφεια κινδυνεύει όταν τον ανακρίνουν για ένα τραγικό συμβάν από το παρελθόν του.

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024, στις 00:30

(Α΄ Κύκλος) Επεισόδιο 7ο: Οι Κέτλεμαν ζητούν από τον Τζίμι να γίνει ο δικηγόρος τους μετά την απόρριψη της προσφοράς της HHM.

(Α΄ Κύκλος) Επεισόδιο 8ο: Ο Τζίμι ανακαλύπτει ότι ο οίκος ευγηρίας Σαντπάιπερ εξαπατά τους ηλικιωμένους πελάτες του και ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά.

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024, στις 00:30

(Α΄ Κύκλος) Επεισόδιο 9ο: O Τσακ θέλει να μεταφέρει την υπόθεση της Σαντπάιπερ στην HHM προς μεγάλη απογοήτευση του Τζίμι. Ο Μάικ δέχεται μια προσφορά εργασίας ως σωματοφύλακας.

(Α΄ Κύκλος) Επεισόδιο 10ο: Ο Τζίμι εκμεταλλεύεται την ευκαιρία να βρει ξανά έναν παλιό του φίλο, ενώ ο Τσακ προσαρμόζεται σε έναν νέο τρόπο ζωής.