Breaking News

«Αλφ, ο εξωγήινος»: Πέθανε ο Benji Gregory (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Νεκρός βρέθηκε σε ηλικία 46 ετών ο Benji Gregory, ο οποίος έγινε γνωστός σε παιδική ηλικία όταν πρωταγωνίστησε τη δεκαετία του 1980 στην κωμική σειρά "ALF" (
Αλφ, ο εξωγήινος) του NBC.

Σύμφωνα με το Deadline, ο Benji Gregory βρέθηκε νεκρός τον περασμένο μήνα και συγκεκριμένα στις 13 Ιουνίου. Το γραφείο του ιατροδικαστή της κομητείας Maricopa, στην Αριζόνα των ΗΠΑ, επιβεβαίωσε τον θάνατό του, ωστόσο δεν έχει ακόμη καθορίσει την αιτία.

Το TMZ ανέφερε ότι βρέθηκε στο αυτοκίνητό του σε ένα πάρκινγκ τράπεζας (Chase Bank) στην Peoria, στην Αριζόνα. Νεκρός στο όχημα βρέθηκε και ο υπηρεσιακός σκύλος του, Hans (σ.σ. είχε υπηρετήσει στο Πολεμικό Ναυτικό).

Ένα από τα επικρατέστερα σενάρια είναι ότι αποκοιμήθηκε στο αυτοκίνητό του και πέθανε από θερμοπληξία.

Η αδερφή του ηθοποιού, Rebecca, είπε στο TMZ ότι ο αδερφός της έπασχε από κατάθλιψη και διπολική διαταραχή, ενώ είχε και μια διαταραχή ύπνου που συχνά τον κρατούσε ξύπνιο για μέρες...


Ο Benji Gregory υποδύθηκε στη σειρά "ALF" τον γιο της οικογένειας, Brian Tanner. Εμφανίστηκε σε περισσότερα από 100 επεισόδια, τα οποία προβλήθηκαν την περίοδο 1986-1990. Η  σειρά ακολούθησε τις επίγειες περιπέτειες ενός εξωγήινου από τον πλανήτη Melmac, του οποίου το διαστημόπλοιο συνετρίβη στο γκαράζ της οικογένειας Tanner...


Γεννημένος στις 26 Μαΐου 1978, στα προάστια του Λος Άντζελες, ο Gregory ξεκίνησε την τηλεοπτική του καριέρα σε παιδική ηλικία με guest ρόλους σε σειρές όπως "The A-Team" (1 επεισόδιο, 1984), "T.J. Hooker" (1 επεισόδιο, 1984), "Punky Brewster" (2 επεισόδια, 1985), "The Twilight Zone" (1 επεισόδιο, 1985) και "Amazing Stories" (1 επεισόδιο, 1985) .

Μεταξύ άλλων, υποδύθηκε φωνές χαρακτήρων στις σειρές κινουμένων σχεδίων "Fantastic Max" (4 επεισόδια, 1988-1989) και "Back to the Future" (13 επεισόδια, 1992).

Έπαιξε, επίσης, το 1991 σε ένα επεισόδιο της σειράς "Murphy Brown", ενώ είχε και έναν μικρό ρόλο στην ταινία "Jumpin' Jack Flash" (1986) που σκηνοθέτησε η Penny Marshall, με πρωταγωνίστρια τη Whoopi Goldberg. Εμφανίστηκε ακόμη σε διαφημίσεις για τα McDonald's και άλλους.

Ο Benji Gregory εγκατέλειψε τον χώρο της ψυχαγωγίας το 2003 και κατατάχθηκε στο Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ. Το 2005 έλαβε τιμητική ιατρική απόλυση από το Πολεμικό Ναυτικό.


Πληροφορίες από: Deadline (και IMDb)