Breaking News

Πέθανε στα 35 του ο Ayres Sasak - Ο τραγουδιστής υπέστη ηλεκτροπληξία πάνω στη σκηνή (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέθανε σε ηλικία 35 ετών ο Βραζιλιάνος μουσικός Ayres Sasaki. Ο ροκ τραγουδιστής υπέστη ηλεκτροπληξία πριν λίγες ημέρες, κατά τη διάρκεια ζωντανής εμφάνισής του στη Βραζιλία.

Σύμφωνα με το Deadline, που επικαλείται τη Mirror, ο Ayres Sasaki πέθανε ακαριαία αφού φέρεται να αγκάλιασε έναν (βρεγμένο) θαυμαστή του κατά τη διάρκεια εμφάνισής του, στις 13 Ιουλίου, στο ξενοδοχείο Solar στη Salinopolis. Η επαφή φέρεται να προκάλεσε το τράνταγμα ενός κοντινού καλωδίου, προκαλώντας θανατηφόρα ηλεκτροπληξία...


Η αστυνομία της Salinopolis ερευνά το περιστατικό. Σύμφωνα με την Πολιτική Αστυνομία της Pará, οι μάρτυρες έχουν δώσει καταθέσεις και οι Αρχές έχουν ζητήσει εκθέσεις εμπειρογνωμόνων...


Το ξενοδοχείο (The Solar Hotel) ανέφερε σε ανακοίνωση που δημοσίευσε στο Instagram: «Είμαστε πλήρως αφοσιωμένοι στην παροχή υποστήριξης στην οικογένειά του και στη λήψη των απαραίτητων μέτρων. Επιβεβαιώνουμε τη δέσμευσή μας για πλήρη συνεργασία με τις αρμόδιες Αρχές για τη σωστή διαλεύκανση των γεγονότων. Οι σκέψεις μας και τα συλλυπητήριά μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους του Ayres Sasaki σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή».

Ο Ayres Sasaki άφησε πίσω του τη σύζυγό του, Mariana, η οποία σημείωσε σε story της στο Instagram: «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για κάθε μήνυμα στοργής και παρηγοριάς, για κάθε προσευχή κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης στιγμής που διανύουμε. Δεν έχω καταφέρει να διαβάσω όλα τα μηνύματα ακόμα, αλλά καθώς νιώθω καλύτερα, θα απαντήσω σε κάθε ένα. Σας ευχαριστώ».