Breaking News

Λ. Αυγενάκης: Γαλάζια στελέχη του ζητούν να παραδώσει την έδρα (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά τη διαγραφή του Λευτέρη Αυγενάκη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, γαλάζια στελέχη του ζητούν να παραδώσει τη βουλευτική του έδρα.

Το βίντεο, που ήρθε στη δημοσιότητα, το οποίο κατέγραψε τον Λευτέρη Αυγενάκη σε ένα βίαιο περιστατικό με υπάλληλο εταιρείας, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», οδήγησε στη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας,

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίστηκε ξεκάθαρος πως οι αλαζονικές συμπεριφορές δεν έχουν θέση στη Νέα Δημοκρατία.

Τη συμπεριφορά του πρώην Υπουργού καυτηρίασε την Πέμπτη (4/7) και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Όπως μετέδωσε ο Alpha, θέμα παράδοσης της βουλευτικής έδρας του Λευτέρη Αυγενάκη στο κόμμα θέτουν πολλοί βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας...


«Ηθικά, αν το κόμμα σου ζητήσει την έδρα, πρέπει να τη δίνεις. Το σύνταγμα σου επιτρέπει να την κρατήσεις», σχολίασε σε πρωινή εκπομπή ο Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ ο Μάκης Βορίδης έκανε λόγο για «απαράδεκτη συμπεριφορά».