Breaking News

Απόστολος Λύτρας: Αγνώριστος στις φυλακές Κορυδαλλού - Έχασε πολλά κιλά και καπνίζει πολύ (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αγνώριστος φέρεται να είναι ο Απόστολος Λύτρας, δύο εβδομάδες περίπου μετά την προφυλάκισή του στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο Απόστολος Λύτρας κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού στις 20 Ιουνίου, μετά το ένταλμα σύλληψης, λόγω της παραβίασης των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί, έπειτα από την απολογία του για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του Σοφίας Πολυζωγοπούλου. 

Σύμφωνα με το Mega, σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών Κορυδαλλού αναφέρουν ότι ο γνωστός δικηγόρος έχει γίνει σκιά του εαυτού του, καθώς έχει χάσει πολλά κιλά και έχει αλλάξει η όψη του. Καθημερινά φέρεται να καπνίζει και να ανταλλάσσει τηλεκάρτες για τσιγάρα. Στις φυλακές Κορυδαλλού τον επισκέπτονται οι κόρες του, οι οποίες προσπαθούν να τον στηρίξουν.

Ο Απόστολος Λύτρας είναι λιγομίλητος και δεν προαυλίζεται, ενώ περιμένει την απόφαση για το αν θα γίνει δεκτό το αίτημα της αποφυλάκισης που υπέβαλε πριν από μία εβδομάδα, στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών...


Επιπλέον, η μεζονέτα που έχει ο Απόστολος Λύτρας στο Χαλάνδρι βγαίνει και πάλι στο σφυρί. Μετά την αναστολή που πέτυχε στις 26 του περασμένου Ιούνη, ο πλειστηριασμός ορίστηκε για τις 9 Οκτωβρίου.